Ahoojte..mám 14 a moj priatel je starší o 7 rokov, takže aj skúsenejší.. ked sme spolu samy, a bozkávame sa, tak sa pokúša aj o niečo viac..on ma má chuť prstovat, ale kedže ma ešte nikdto nikdy neprstoval, tak sa toho bojím, pretože ked moju kamošku prstoval kamarát, ona pri tom velmi krvácala, a ja sa teraz bojíím, že budem krvácat...čím to je?, alebo dá sa tomu nejak predísť??
Bojím sa toho...
banan to urcite nemyslel/a zle, podla mna sa snazil/a len napisat, coho sa takto verejne mozete dopustit tym vcitovaim do pocitov mladych dievcat...aj podla mna ma na to este cas, priznajme, ze sice mladi ludia dnes casto maju lepsie info ako my dospeli, predsa len su to v dusi este deti, hoci sa zdaju byt rozumni..21rocny chalan..hmm...suhlasim skor s majkou...
bobrik22:to je krasny priklad prveho milovania ale bohuzial v dnesnej dobe sa take vyskytuju len vyjnimocne..
to je krasny priklad prveho milovania ale bohuzial v dnesnej dobe sa take vyskytuju len vyjnimocne..
Banan: Nechapem o co Ti ide...Zrejme sa citiš velmi dospelý ked tu cituješ zákon...Internet všeobecne neohrozuje mravnú výchovu všakže? Všade naokolo sa spomína len sex..Keď niekto chce nájsť akékoľvek info nájde ich a sú veľmi zavádzajúce...Ale to zrejme nevadí...Vadí len keď sa snažím vcítiť do pocitov mladého dievčaťa...
vsetci co neplnoletej davate navrhy ako mat intimne zblizenie sa dopustate trestneho cinu ohrozovania mravnej vychovy mladistvych (Paragraf 13, odsek 5, cislo 245, zbierka z r.1958). A tomu 21 rocnemu mladikovi sa nepriamo stavate komplicmi v trestom cine ( Paragraf 47, odsek 56, cislo 78, zbierka z r.1969).
Lujzaba: suhlasim s Tebou:) ja som sa sialene zalubila v 15 do starsieho chalana a tak po trosicka sme postupne skusali...a to ze od prstovania k milovaniu je len krocik...nemusi vzdy platit. 5 rokov sme takto fungovali ale pohlavny styk sme nemali. A o panenstvo som prisla az v 20tich :)) s mojou ozajstnou laskou.
majkaaa: Tak to by ma zaujímalo ako? Keď už si s tým začala, tak poraď Kissinke...Vieš čo tak potom už nech sa radšej v 14-tich ani nepozrie na chlapa lebo niekedy aj od pohľadu je len krôčik k sexu. Ja nechápem prečo vidíte veci len biele a čierne ako nič iné medzitým nie je? Inak aj ja som matkou a práve preto si dovolím prispieť do tejto témy. Vieš keď už ide o to ja nepokladám za tragédiu keď zostane dievča v tom. Tragédia je keď ľudský život vyhasne. Síce ma tu asi zožeriete, ale je to môj názor. Ešte raz Vám hovorím nesúhlasím s tým aby sa spolu milovali a ja by som dala hranicu ešte vyššie kým má mať dievča prvýkrát pohlavný styk, ale krásne chvíle sa dajú zažiť aj inak, len mnohí to zrejme nechápu. Vidia len sex alebo nesex. Čo sa týka otehotnenia, vôbec nevieme čo bolo za tým, možno mala práve také okolie, ktoré ju plašilo a stalo sa. Samozrejme by som nebola nadšená ale život ide ďalej. Žialbohu niektorí rodičia sa k tomu postavia ako k svojej osobnej tragédii. A to je na tom to najhoršie. Nemalo by sa to stávať ale stáva sa a určite sa bude aj ďalej. A určite tomu nebude zabránené keď sa im tu budeme vyhrážať, len to nerobte lebo od prstovania je len blízko k sexu a potom otehotniete. Podľa mňa sa treba s tými mladými ľuďmi rozprávať. Kissinka sa mi zdá byť rozumné dievča ktoré vie kde sú hranice.
Lujzaba,teraz si predstav svoju 14 ročnú dcéru...aj jej by si poradila takto?? Ako ju má o 7 rokov starší partner prstovať??!! Pozri si tu viac tém od mladých dievčat,ako sa boja,že sú v tom a majú sotva 16.
A kissinka,teraz hovoríš nejdem sa s ním vyspať. Ale ver mi,že od prstovania je k tomu len malilinký krôčik. A vôbec nie som puritán.Len si myslím,že 14-ročná môže objavovať sexualitu inak ako s 21 ročným mužom.
kissinka: Vieš, na druhej strane je možno len dobré, že máš strach :-) Znamená to, že si rozumné dievča a nejdeš len tak hrr do niečoho. Preto Ti píšeme..Nerob nič čo Ti je nepríjemné. Ono to musí prísť tak samo. Možno keď sa už budete poznať dlhšie a budeš môcť tomu druhému aj dôverovať...A keď je ten druhý citlivý partner tak všetko pochopí a sám s Tebou bude mať trpezlivosť. Takže Ti pomôže strach prekonať. Tak to platí na všetky veci v intímnej sfére. Ale sama máš chvalabohu hranice. Určite sama aj spoznáš kedy už strach necítiš. Zatiaľ je najlepšie byť opatrná.
Ale ja sa s ním nehodlám vyspat..já len chcem neco vííc než je iba bozkávanie..ale bojím sa teho..