neviem ci je to dospievanim a tym ze uz prisla menstruacia,ale priberam.Stale chcem jest,som hladna.Jem rozne nizkotucne mliecne vyrobky,tofu,fast foody som obmedzila,ale som stale hladna.Uz zacínam mat podozrenie na pasomnicu.Ked ma clovek v tele pasomnicu,pribera?
Tucniem
Ja by som sa k (nelegálne) ponúkaným falzifikátom užívateľom slak vyjadril, že tieto lieky (v originále) na chudnutie sú ťažké chemikálie s neuveriteľným množstvom vedľajších účinkov postupne a definitívne sťahovanými krajinami EU z trhu, pretože nemajú požadovaný účinok v porovnaní s negatívnymi účinkami na ľudské zdravie.
Užiť takýto liek bez predchádzajúcich vyšetrení odborným lekárom je hazard ohrozujúci život.
A som rád, že tomu tak je, sťahovanie týchto látok z trhu je dobrá vec.
Schudnúť dokáže len duševne silný človek s pevnou vôľou, ostatní nemajú najmenšiu nádej.
Ale času máme kopec a každý má svoju šancu.
SLAK cital (a) si prosim ta pravidla tohto fora? konkretne, ze je tu zakazane predavat akekolvek produkty? ADIPEX je nebezpecnya a to hovori mnoho odbornikov, ktory ho skumali. zrejme si si zmylila toto forum s burzou...
nemáš ešte toľko rokov, aby si sa týmto trápila. Viem ako sa cítiš, v tvojom veku som bola taká istá. Kým dospeješ, zmení sa aj tvoja váha. Je len na tebe ako.
Citam,ze sa venujes atletike. Pri nej urcite stracas vela energie a tak si ju telo ziada spät. Ked prechadzas autom 100km a mas benzin len na 100km,potom musis tankovat. Tak nejak to je aj s tebou
Anka Minariková, a si ty v poriadku? Píšeš, že koľko máš rokov. Preboha v tvojom veku to máš lepšie, ako hocikto iný. Veď u teba hrajú hlavnú rolu už aj hormóny. Za mladi si mala 45 kg.... ja som za mladi mala 3.55 kg. Váha ide s vekom. Ty potrebuješ psychiatra alebo delenú stravu, bohužiaľ. Alebo si kúp psíka a behaj s ním!!! Ja mám 76 kg, a nepostavím sa za to na hlavu. MYslím, že keď 15 ročná povie, že toľko váži, tak to je už nad čím dumať, ale ty??!!!!!!!!
prosim o radu mam 56rokov aj malo jem pohibu mam dosť v zahrade a neviem schudnuť aspon 5 kg mladosti som bola štihla najviac 45kg som mala a teraz važim 58kg prosi čo robiť
stalo sa niekomu take, ze prisla oneskorena puberta (15 rokov, ked prisli prve kramy), hormony s nim trepali do 20-tky a len priberal a priberal? ci je to v strave ci co? je to moj pripad a nemozem sa zbavit kil (79 kg na 178 cm vysku). skusala som 90-dnovu dietu, ale najviac som vydrzala 20 dni pri mojej najvacsej voli. ja ked vidim, ze sa kila odo mna neodlepuju, tak som cela nestastna. a nemam poriadnu vydrz. teraz som skusala par dni tak, ze na ranajky som zjedla jogurt s musli a neskor jablcko (alebo hned po ranajkach), obed som mala o nejake tie 4 hodinky neskor (polievka, neskor druhe jedlo) a poobede som zjedla len bud zeleninku alebo som si dala na tanier par platkov salamy a zeleninku... zo 79 som schudla na 76, ale teraz ich mam spat. ja tomu nechapem... a snazim sa aj cvicit, len teraz som bola chora. je to mozne, ze som pribrala dost z antibiotik, co som pobrala uz od zaciatku roka (8 dokopy a posledne doberam teraz - Augumentin)? brala som uz totiz rozne druhy antibiotik: augumentin, nejake 2 druhy penicilinovych antibiotik, Summamed, Megamox... a neviem co este... co mam robit? ja sa tych kil fakt nezbavim???