problemi s kolenom neboli ale pritom boli kkuknite richlo

Príspevok v téme: problemi s kolenom neboli ale pritom boli kkuknite richlo
n....

ahojte mam taky problem ... s mojim koleno ... hoci som nebola s tym u doktorky ale ani neviem ci mam s tym chodit...???takze moje koleno .... neboli ma aj ked codim ci sa zohibam tak je to v poho ale ak lezim na nom(myslene ako napr pes na 4 nohach:D)tak nedokazem byt na nom pretoze ma to strasne boli... prave nie ale lave takze tak .. dakujem cakam vase nazory

RNG

Co sa tryka kremu na natieranie, je krem s obsahom MSM, ktory pomaha natierat na klby, dokonca je dobry aj na svalstvo a napr karpalov tunel.

RNG

Chrupavky na kolene treba regenerovat a v prirode je dost materialov=polotovarov na to medzi potravinovymi doplnkami. Mnohe sice dochadzaju balene vo forme piluliek alebo kapsul, ale nie su to lieky, ale koncentrovane specialne potraviny. V obchodoch z potravinovymi doplnkami maju dnes plno zmesi, ktore ti pomozu chrupavky vyhojit a zregenerovat.
Hladaj pod menami
Glukosamin, chondroitin, MSM, bromelain, hyaluronicka kyselina,glykomarine, zelatina.
Kedze su to doplnky vyzivy=koncentrovane jedla, potrebujes ich pomerne dost. Napr,
zelatina-20 gramov(zivocisna),
Glukosamin 1.5 gramu(1500 mg)
Hyaluronicka kyselina 100 mg
Bromelain(2x600 GDU)
MSM 2 gramy
Su rozne zmesy, ale treba davat pozor na to, aby mali tychto jednotlivych materialov dost, lebo inac primalo je neucinne.
Poradit ti mozu aj v mojich obchodoch s potravinovymi doplnkami(Doplnky Vyzivy, pozri reklamu na boku tohoto fora)

n....

.. ale bojim sa ze ked pridem ku lekarovy tak mi dda antibiotyka alebo nieco take aa ja uz denne beriem 2 tabletky tak ja uz nechcem mooc sa zatazovat tabletkami aa ani mast mi urcite nepomoze noo tak neviem-.:(

marika9

catherin, tvoj problém s chrupavkou by bolo možné dať do poriadku, vyžadovalo by si to veľa trpezlivosti. Sú na to vhodné prírodné výživové doplnky. Ak máš záujem o viac informácii napíš na mail:marika9999@zoznam.sk

catherin

No byt tebou tak to rozhodne nepodcenujem. Ked som mala 18 tak som velmi vela sportovala, pri aerobicu som zacala mat problem ako ty a po rokoch som zacala mat fakt otrasne bolesti a zistili mi maknutie chrupavky. Ozaj je to bolest ako hrom nielen pri klacani ale aj pri chodzi po schodoch a tak...Uplne sa to vraj vyliecit neda ale spomalit ano. Nevahaj a chod k lekarke aj vcasna rehabilitacia moze pomoct.

nicoleta

.. ja by som aj cela ist ku lekarovy ako odbornemu na kolena ale moja obvodna je taka ze ona ma nikam neposle ved aj ked som chora moze mi byt hocico stale mi dava ten isty liek:..:( a aj co poznam kamarata co mal v kolene vodu a mal ho aj viac ako 2 x väcsie .... tak ho necela poslat,... tak neviem ako poradte-..

jaja

ja si myslím, že voda v kolene to nebude, pretože som mala kolegyňu, ktorá mala vodu v kolene a ona nemohla s tou nohou pomaly ani hýbať. Pri chôdzi potrebovala niekoho o koho sa mohla oprieť. Ale najlepšie je navštíviť lekára, pretože takto sa asi nikde nedostaneš.

Lenulienka

mozno si padla tak silno, ze ti puklo jablcko, alebo nejaka kost. nemusela sa zlomit, ale mohla prasknut. a to sa niekedy nemusi prejavit a teraz sa ti to ozyva.. vies, tazko polemizovat, ono to moze byt hocico. najlepsie by bolo keby zajdes lekarovi. pripadne ta posle na rentgen..hm?skus za to fakt nic nedas

Najčítanejšie články