ahojte hh od malicke nemam rada mlieko vobec ho nepijem ... (ani raz som nemala zlomenu kost klop klop)... ale chcem sa opytat ze strasne ja nelubim syri!! a hlavne ako su parenica a korbace vobec mi to nechutii a hnusi sa mi to ale cem sa opytat ze ked skusim ten korbac a ked si ho dam do ust hoci malilinkati kusticok tak ako keby.... mam pocit ako keby mi niketo stlacil pluca tazko sa mi dycha....ako keby volaky tlak na pluca a nemozem to rozdychat.. mozem byt na nieco alergicka alebo to mam sugerovane...??
Pomozte... moze to byt vazne... dusenie
keď k niečomu cítiš odpor, nejedz na silu. ANi ja nemám rada mlieko, a asi by som sa povracala, keby som ho musela vypiť. Je to sugescia, myslím si. ALe vyskúšaj kakao, oslaď ho a s nejakou vianočkou, namáčaj si, lebo nejaké mliečne výrobky za to treba jesť. A bryndzu ľúbiš? Teraz je už fajná-májová. Urob si pomázánky rôzne a nakoniec zistíš, že tie syry ani nie sú zlé. Fajná je aj pomazánka: Bambino syr v črievku rozmiešaš s roztlačeným cesnakom a je to hotové alebo šmyrkas(bryndza maslo, cibuľka, trochu červ.ml.papriky, alebo miesto cibuľky pažítka) Ale ak aj od toho ťa dusí, možno máš aj alergiu, čo pochybujem, Tak dobrú chuť a neboj sa!