Chodila som s nim dva a pol roka... bola to moja laska - nazyvala som ju životná, až sa jedneho dňa všetko pokašľalo, viac hádok - viac kriku, no ja som to všetko považovala za bezvýznamné, veď to poznáte - ľudia si začnú hľadať na sebe tie najmenšie chybičky, no aj napriek tomu že to tak bolo aj napriek všetkému som ho milovala aj milujem. Odvtedy som mala dvoch chalanov,také chvílkové, nikdy to nezaslo dalej ako po bozky lebo vzdy som ho videla - moju lásku, snazila som sa žiť a aj sa snažím bez neho(povyhadzovala som všetko od neho, snažila som sa to preskakať, alebo som si hovorila zíde z očí aj z mysle no nie je to tak)! - ale neviem ako ďalej občas ho vidím a myslím si ,,a hľa aky si šťastný určite bezomňa, aj mu to chcem dopriať, ale nejde to - milujem ho tak strašne a tak bezhlavo. Chcem ho.. chcela by som ho spat ale už sa neda - ako sa to dá vyliečiť???!!!! Každy tu dookola melie že čas všetko vylieči ale mne sa zdá že prešlo veľa času veľmi veľa... a nič sa nedeje - len moje srdce ma bolí čoraz viac.. Niekedy mam chuť niečo spraviť, ale po nociach plakavam čoraz viac.. som v neustálej depresii, kamosky mi dohadzuje rande na slepo, ale to je úbohé až to bolí a aj keď si ja niečo dohodnem , tak vždy len zrovnávam aký je ten a aký bol a je on.Je to až na umretie, mam pocit že sa zbláznim, že patrím na psychiatriu, veď so mnou to už takto ďalej nejde. Čo mam robit? Dá sa vyliečiť z lásky?(LEN MI TU NEHOVORTE O CASE - ze vsetko vylieci) DAKUJEM ZA VSETKY RADY!
Rozišli sme sa pred troma rokmi no ja ho stale milujem..
Ahojte mal som priatelku bola to školská láska zo strednej a bol to môj prvý vzťah po škole a spoločnom roku chodenia sme sa rozhodoli ísť si zarobiť do zahraničia na svadbu a spoločný byt .. boli sme spolu 7 rokov až po čase ma začala podvádzať z iným chlapom ten chlap je nepočujúci tranzgender. Po tomto všetkom by som ju mal nenávidieť ale ja ju stále milujem s kedykovek by som sa k nej vrátil .. čo mám robiť ? Moje dni nestoja za nič a o samovrsžde rozmyslam 30 x denne .. ako zabudnúť ??
Ahojte mal som priatelku bola to školská láska zo strednej a bol to môj prvý vzťah po škole a spoločnom roku chodenia sme sa rozhodoli ísť si zarobiť do zahraničia na svadbu a spoločný byt .. boli sme spolu 7 rokov až po čase ma začala podvádzať z iným chlapom ten chlap je nepočujúci tranzgender. Po tomto všetkom by som ju mal nenávidieť ale ja ju stále milujem s kedykovek by som sa k nej vrátil .. čo mám robiť ? Moje dni nestoja za nič a o samovrsžde rozmyslam 30 x denne .. ako zabudnúť ??
V prvom rade sa ukludni. Ked je nieco zive spojene,oddelovanie je bolestive,velmi... Niekto povie,ze cas to vyriesi...asi tazko. Ved pri tom slube sme to brali uplne vazne. Mozno sa nieco zabudne ale pride den ked sa clovek od zialu nevladze pohnut... Potom to nejaky ten den trva pokial to prejde. Rana na srdcovom svale sa hoji velmi tazko a ked sa aj zahoji pri mensej spomienke opät krvaca. Niekto to nevie pochopit lebo este taku lasku nezazil alebo ani nezazije a ked povie,ze casom to prejde tak bude sam seba ale aj druheho klamat... Co je ten cas? Ved sa dobre pamätam na rok ked som siel do prvej triedy aj na dalsie obdobie,veci pekne aj skarede.Preslo par desiatok rokov a nezabudol som.. Potom clovek prezije nieco neskutocne krasne a prejde par desiatok rokov a nestrati sa to... Tak co je to ten cas? Ved uz sme babka a dedko,prezili sme sedem desatroci a na mnoho sa dobre pamätame (pokial nemame nejaku sklerozu alebo co). Tak moja mila,liek proti bolesti,proti zialu ktory trha hrud,nedovoluje dychat a sustredit sa,urcite existuje avsak po jeho uzivani budes naozaj vhodna na psychiatriu lebo tam sa take lieky podavaju... No ked sa nechces raz prebudit v klietke tak ich neber. Ked budes s partnerom ktoreho tak velmi milujes iba raz za mesiac a staci iba v spomienkach...slza z tvare Ti urcite nevyschne. Spomienky sa nestratia ale skus ich aspon obmedzit. Ked to bude prichadzat...rychlo zacni pracovat s niecim comu musis venovat vsetku svoju pozornost. Nekonzumuj alkohol lebo ten moze udriet aj z inej strany a to by bolo koniec cesty... Nerozpravaj sa s priatelmi o svojom vztahu,zivote s priatelom ktoreho uz nemas pri sebe. A nove znamosti...? V buducnosti Ta to moze boliet.Mas srdce take ake ho clovek ma mat a ma ho malo ludi.Bolo by ho velka skoda... Preto ber veci take ake su. Ked si krestanka volaj k Jedinemu Bohu,ked v Boha neveris a ani nechces id do lesa a ten spev,vietor,farba, vona a klud Ti srdce pohladia. Poviem Ti pravdu,ked preslo pät rokov co som svoju zenu nevidel,dufal som,ze pride koniec... Treti rok bol velmi tazky,prisiel vsak dalsi a dalsi... Trvalo to asi tak pät rokov. A teraz ? O malu chvilku tomu bude sedem rokov... A aj po takom case mavam sen,rano slza v oku a dni nie velmi vydarene. Keby sa dal cas vratit...no neda sa. Zle sa o tom pise...hm Mam vsak aspon jednu radost,ze zijem pre svojho milovaneho syna ktory je celkom po svojej mame. S pozdravom j
ja to mam tak nejak podobne. a myslim že neplati ani pravidlo zide z oči... nevideli sme sa tri roky a ani čas to nevyliečil. po čase už obaja mame vlastne rodiny, ale ja si stale spomeniem,myslim,sniva sa mi ... je to divne, ale je to tak.
Ja po styroch rokoch som si vedela povedat,ze by som ho uz nechcela. Stale myslim nanho-a len v dobrom-aj ked mi ublizil. Laska je taka...
Po styroch rokoch som nasla,moju druhu lasku,teraz uz manzela. A v tom okamihu,ako som sa zalubila,som zistila,ze ako dobre,ze sme sa rozisli,ved cakalo na mna este lepsie dobro. Je pravda,ze cas vsetko vylieci a hlavne druha laska.
Zo zaciatku som jeho hladala v kazdom chalanovi,ked sa mu nevyrovnali,tak som ich nechala a hladala som dalej.
Neboj sa,este dobro ta len caka,len najpr musis spoznat zlo a potom pride dobro...:)
Ked si myslis,ze si uz fakt na dne,kludni zajdi za psychologom,to neni hamba,aspon sa ti ulavi
depresia, ak mozem vediet, preco nie je mozne aby ste sa dali dokopy? ma inu? nechcem aby to znelo blbo, ale ja vzdy ked nieco velmi chcem, hovorim si ze to proste musim nakoniec dostat a vacsinou sa to aj podari...nie je mozne aby si ho dostala naspat?
depresia mne netreba radit, vobec, on uz nebude milovat nikoho ineho. skus si aj ty vytvorit nejaky uprimny vztah, a postupne bude bolest ustupovat, alebo ju budes lahsie znasat.vela stastia, s laskou je to tazke
inak tu butlavu vrbu som sa snazila najst, ale ani ,,ju,, sa mi nepodarilo..
ach tak tak je to..potom je to skvele ze mate takyto vztah zalozeny na uprimnosti..ved raz pochopi ze miluje iba teba.. a ze je zaslepeny a ze si vysnil ideal ineho dievcata ktoreho v skutocnosti ani dobre nepozna....kiezby som aj sebe dokazala takto poradit:( idem ludia prosim radte mi..
nie nemyslim ze sa na mne pacha krivda, a ja som ti tym len chcela naznacit, ze je celkom mozne ze ta to tak rychlo neprejde, ze mozno cas to nevyriesi, a za sa s tym skus zacat zmierovat, a najst si nejaku butlavu vrbu ak to potrebujes..., net ti nepomoze