Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Rozišli sme sa pred troma rokmi no ja ho stale milujem..

Príspevok v téme: Rozišli sme sa pred troma rokmi no ja ho stale milujem..
depresia

Chodila som s nim dva a pol roka... bola to moja laska - nazyvala som ju životná, až sa jedneho dňa všetko pokašľalo, viac hádok - viac kriku, no ja som to všetko považovala za bezvýznamné, veď to poznáte - ľudia si začnú hľadať na sebe tie najmenšie chybičky, no aj napriek tomu že to tak bolo aj napriek všetkému som ho milovala aj milujem. Odvtedy som mala dvoch chalanov,také chvílkové, nikdy to nezaslo dalej ako po bozky lebo vzdy som ho videla - moju lásku, snazila som sa žiť a aj sa snažím bez neho(povyhadzovala som všetko od neho, snažila som sa to preskakať, alebo som si hovorila zíde z očí aj z mysle no nie je to tak)! - ale neviem ako ďalej občas ho vidím a myslím si ,,a hľa aky si šťastný určite bezomňa, aj mu to chcem dopriať, ale nejde to - milujem ho tak strašne a tak bezhlavo. Chcem ho.. chcela by som ho spat ale už sa neda - ako sa to dá vyliečiť???!!!! Každy tu dookola melie že čas všetko vylieči ale mne sa zdá že prešlo veľa času veľmi veľa... a nič sa nedeje - len moje srdce ma bolí čoraz viac.. Niekedy mam chuť niečo spraviť, ale po nociach plakavam čoraz viac.. som v neustálej depresii, kamosky mi dohadzuje rande na slepo, ale to je úbohé až to bolí a aj keď si ja niečo dohodnem , tak vždy len zrovnávam aký je ten a aký bol a je on.Je to až na umretie, mam pocit že sa zbláznim, že patrím na psychiatriu, veď so mnou to už takto ďalej nejde. Čo mam robit? Dá sa vyliečiť z lásky?(LEN MI TU NEHOVORTE O CASE - ze vsetko vylieci) DAKUJEM ZA VSETKY RADY!

depresia

ide mi o to ze som snazila zabudnut vsetkym moznym.. nasla som si hocico(zaluby, rozne atrakcie aby som vysla von , snazila som sa zabudnut) aby som nemusela na neho mysliet - no potom pridem lahnem si do postele ked idem spat a odrazu ho ,,vidim ako sa ku mne sklana a ako ma objima,, ja to tak strasne a take bolestne ked sa odrazu strhnem a zistim ze pri mne uz.. nie... je...

Martin_242

joj aby som doplnil, ja som tiež trpel niekoľko rokov, takže nieje to nič výnimočné, navyše keď som ju stretával takmer každý deň a ona už mala iného.
No hnus Velebnosti...

Volumka

depresia, ja ťa tak veľmi chápem, som na tom podobne až na to, že ja to mám čerstvé, ale ty trpíš už dva roky, bože ja si neviem predstaviť, že by som mala toľko zabúdať. Tvoja láska bola a je silná... Bohužiaľ ti neviem poradiť, tak isto ako neviem poradiť sebe. Tak veľmi sa viem vžiť do tvojej situácie a držím ti veľmi palce...

depresia

psychológ? a čo on? povie mi 5 fázy ako sa zbaviť lasky?pokial sa nezamilujem do psychologa tak mi asi nepomoze.. :( ale dik za radu...cenim si

Martin_242

No pokiaľ nieje možné, aby ste sa dali zasa dokopy, tak naozaj to vylieči buď čas, alebo nevylieči a vylieči to až Tvoja smrť. Neber to ale tak doslova.
Naozaj sa dá vyliečiť aj z lásky, zasa budem omieľať - chce to čas.
Ja som toto čo Ty zažil, keď som mal 23 a hľa - som tu.
Na psychiatriu nepatríš, ale ak nevieš, čo ďalej, návšteva psychológa by hádam pomohla.