Nocne krce v lytkach

Príspevok v téme: Nocne krce v lytkach
suri

Ahojte. CHcela by som sa vás opýtať čo mi môže byť. Mám dve deti, postavu xxl a v poslednom čase v noci, no hlavne nadránom ma chytajú prekliato drsné krče do lýtok. Ako si mám pomôcť??? Keď to príde, tak sa kotĺam po posteli od bolesti, lebo to chcem rýchlo narovnať i keď bolí a potom je dobre. Strašne ma to otravuje. Ďakujem

qixi

ja som mala tieto krce len parkrat v zivote a vzdy to bol otras :-( asi pred 3-4 rokmi som ich dostala asi 3krat a potom dlho dlho nic. A minule som sa na to zase zobudila, az som kricala od bolesti, 3-krat za sebou ma to chytilo do toho isteho lytka a rano som sa na tu nohu nevedela ani postavit a este 3 dni som krivala. A odvtedy (uz je to mesiac) mam taky panicky strach z krcov, ze neviem zaspat bez termoforu pri nohe..

suri

Ďakujem. Pán RNG aj vám ďakujem za radu a chcem sa opýtať ako sa volá tá soľ. Ja používam jedine morskú tú v polkilovom balení a to z Billy no neviem teraz ako sa volá.

Krumy

u mna na krce pomaha ked si ich pred spanim rozmasirujem v tedy sa ti ulovnia svaly je to lepsie a ak to nepomoze tak by som vyhladala odbornu pomoc

Martin_242

Vápnik 380 mg/l a horčík 110 mg/l obsahuje minerálna voda Gemerka cca 14,-SK 2l, draslík si môžeš kúpiť v predajni RNG za 81,-SK a máš po kŕčoch.

[zruseny12]

este som zabudla dodat,ze ja jem proti krcom pohanku....uvarim si polievku,vyvar kuraci a do toho si dam pohanku...namiesto rezancou...

lenka22

ja to obcas mavam, pomaha mi ked si vystriem nohu, aj ked to ide tazko ale musim sa donutit :))) po par sekundach mi to prejde

RNG

krce=tetania. V lytkach je to obvykle nedostatok draslika(kalium, potassium), ale moze to byt aj vapnik(calcium), horcik(magnesium) a ine vodice nervovych signalov