Nocne krce v lytkach

Príspevok v téme: Nocne krce v lytkach
suri

Ahojte. CHcela by som sa vás opýtať čo mi môže byť. Mám dve deti, postavu xxl a v poslednom čase v noci, no hlavne nadránom ma chytajú prekliato drsné krče do lýtok. Ako si mám pomôcť??? Keď to príde, tak sa kotĺam po posteli od bolesti, lebo to chcem rýchlo narovnať i keď bolí a potom je dobre. Strašne ma to otravuje. Ďakujem

[zruseny12]

pisala si,ze si s KE,mozem dufam tykat...ja chodim do KE na kapku krvi,keby som chcela ist na masaz k tebe tak sa musim objednat?uz by som to urobila poceste...a este potrebujem vediet ceny...dakujem....

gabrielik

Nepracujem s vecami, ktore mozu ublizit. Hlavne praca s masaznymi strojmi moze byt hakliva, pretoze kazdy clovek je inak citlivy, co stroj urcite nerozozna.
Su rozne druhy masazi a masaznych strojov, ale kedze som sama citliva a opatrna, tak u mna zvitazila Bowenova terapia. Je to nenasilna metoda, ktora pracuje s povrchovymi partiami a je zamerana celistvo na harmonizaciu organizmu a na uvolnenie.

[zruseny12]

ja som chodila na elektrikcku masaz na nohy a po 2-3 dnoch sa mi zacali robit bolave modriny a triasli sa mi nohy...ale vy zrejme myslite inu masaz...

RNG

Vdaka, gabrielik.
Dobra masaz , hlavne jemna a dokladna lymfaticka, vyborne ocisti telo od toxinov a clovek sa citi ako znovuzrodeny.Je to ovela lepsie, nez snazit sa to vypotit cez pory v tureckom kupeli ci saune.
A setri to masera. lebo lymfaticka masaz je s tlakmi pod 100 gramov.

gabrielik

pozri sa do tejto temy, dala som tam odkazy na to, ak vyzera sol Maruska so znuzenym obsahod sodika, ktoru je v niektorych obchodoch tiez dostat.
www.zdravie.sk
Je to chlorid sodny a draselny v pomere 60:40 a da sa pouzivat ako normalna sol.

A ak ste z Kosic tak okrem toho, ze si doplnite mineraly, tak ma mozete kontaktovat a pomozem pouvolnovat postahovane a unavene svaly slachy a vlastne cele telo.

RNG

martin 242, mozna to diurewtikum s draslikom niekomu pomoze, ale davka draslika tam nie je ktovieaka vysoka.
Len upozornujem, lebo ten prostriedok nebol navrhnuty ako zdroj draslika ale len mocopudna zmes s nahradou strateneho draslika zvysenym tokom mocu.
Stale odporucam tu sol v Bille.

RNG

suri, musis do Billy ist a hrabat sa tam v soliach je to vraj tiez polkilovy balik a je oznaceny vraj sol so znizenym obsahom sodika alebo tak nejak.
A vraj stoji 25 korun, co je velmi prijatelna suma.