Mate niektora nejaky dobry recept????
tehotenstvo a zapcha
mne na zapchu pomohlo psylium (vlaknina, zozenies v lekarni) a pit vela vody... ono hlavne si precitaj spravne tu vlakninu prijmat (tu je o tom clanok: akootehotniet.com ) lebo telu neprospieva ak zo dna na den strasne zvysis prijem
krasotinka, neviem o tom, že by som predávala.Ako doporučiť dobrý výrobok, keď nemôžem napísať jeho názov.?mnohí to píšu, všelijaké vitamíny či lieky z lekárne a to nevadí...?Len ja som Ti v oku?
agina, chod na temu "Tvrda stolica", tam je od ventil prispevok, nechce sa mi to vypisovat, je to recept, aj ja som si to len tak pre zaujimavost vypytala, ale ja to nepotrebujem. ale mam dojem, ze pre tehotne zeny je to ako stvorene. nebudem to sem pisat, lebo je to dlhe a poslu ti to zadarmo.
preboha! uz aj tu aloe predava??? tak si zaplat reklamu ako RNG. a mozes to robit, takto je to pod uroven!!!
agina:ja doporučujem ALOE PROBIOTIC a FIELDS OF GREEN,oba sú produkty čisto prírodné a spravia Ti s črevnou fluórou nielen poriadok,ale aj dodajú výživu, V tehotenstve by si mala brať aj iné prír. produkty, ktoré vyživia jednak Tvoj organizmus, kedže bábatko Tebe niečo odoberá a jednak ono potrebuje to, čo mu Tvoj organizmus nedodá ani v strave.Poradím:duratnakatka@zoznam.sk
dvojbottka ma to vela tehotnych zien....
fuha tak to uz musi byt teda riadne :D
dvojbodka psyllium mam, kupila som ho v lekarni za 80,- ale tiez nepomaha.
mamina kupuje toto www.aspsk.sk
ups tu je ten link :D www.psyllium.cz