Je mi tazko,ked sa ma ma priatel dotykat pod trickom:(((((((

milsetta

Ja mam presne tento isty problem ! Pod trickom nemam skoro nic, len take lentilky :(. Neviem si predstavit, ze sa pred nejakym chalanom vyzleciem, boze, to bude hanba, ktoru asi neprezijem :(((

efe

ja som síce baba ale aj mne vždy oči padnú na velké kozy. Proste keď je niečo nadpriemerné musí si to všimnúť každý.

fraisee

no chlapi sa viac obzeraju po bohatom dekolte, to je pravda, doska malokoho laka, ale su aj taki, co sa im to paci..suhlasim s tym, ze su ovela dolezitejsie problemy ako to ci ma niekto jednotky alebo jednotky a pol.

asdf

"Poznala som mnoho perfektych bab, ktore mali jedinu smolu, ze nevyzerali aspon "priemerne" a dostali sa niekde do druheho poradia. potom sa necudujte, ze ziskali komplexy..."

Taka postava sa nikomu nepaci, tak je logicke ze tie baby skoro nikto neoslovuje...S prsiami to nema nic spolocne. Koniec koncov, kazdy zdravy clovek moze schudnut, takze to je len ich problem.

"Rozpravate tu velmi pekne o jednote tela a duse...ale to su len keci."

Rozpravali sme o malych prsiach :) A keci to neboli. Je uplne jasne, ze musi aj vyzerat - tvrdil som niekde opak? Prsia ale urcite nie su rozhodujuce kriterium.

asdf

"Poznala som mnoho perfektych bab, ktore mali jedinu smolu, ze nevyzerali aspon "priemerne" a dostali sa niekde do druheho poradia. potom sa necudujte, ze ziskali komplexy..."

Taka postava sa nikomu nepaci, tak je logicke ze tie baby skoro nikto neoslovuje...S prsiami to nema nic spolocne. Koniec koncov, kazdy zdravy clovek moze schudnut, takze to je len ich problem.

"Rozpravate tu velmi pekne o jednote tela a duse...ale to su len keci."

Rozpravali sme o malych prsiach :) A keci to neboli. Je uplne jasne, ze musi aj vyzerat - tvrdil som niekde opak? Prsia ale urcite nie su rozhodujuce kriterium.

krava

spomenula som len prsia, ale to plati o vsetkom...o postave.
Poznala som mnoho perfektych bab, ktore mali jedinu smolu, ze nevyzerali aspon "priemerne" a dostali sa niekde do druheho poradia. potom sa necudujte, ze ziskali komplexy...
Rozpravate tu velmi pekne o jednote tela a duse...ale to su len keci.
Zase poznam par chlapov, ktori by sa uz radi aj ozenili, ale hladaju nieco vynimocne. a ked som sa opytala, co tak nejake moralne , charakterove vlastnosti, vsetci mi zhodne potvrdili... "ale musi aj vyzerat"

asdf

krava a spol, uz robite z tych prs moc velku vedu. Ked su pekne, je to plus. Ked nie su, co uz. Je na ne pekny pohlad, a dobre sa drzia, a obcas si chlapi vravia ta ich ma ale pekne - ale to je tak vsetko. Zase si nemyslite, ze je to pre nas zivotna priorita. Ak by mala baba namornicky uzol na jazyku, tak nepoviem, to by mi vadilo z istych dovodov :) Ale nie male prsia. Ziadny chlap sa s vami kvoli nim nerozide. A mat komplexy a strach vyzliect sa kvoli tomu, alebo sa bat na ne nechat siahnut je proste blbost na kvadrat.

efe

Pekné ešte neznamená dokonalé. Je to subjektívny názor každého človeka, čo je pre neho pekné. Pre niekoho sú pekné aj ovisnuté melóny aj ovisnuté nulky. Čiže môjmu chlapovi sa musia páčiť, nie spĺňať nejaké konkrétne kritériá.Takže krava zle si to pochopila. Ja ich tiež nemám neviem aké dokonalé. Po kojení ich mám značne vyžmýkané a jemu sa páčia.