Je mi tazko,ked sa ma ma priatel dotykat pod trickom:(((((((

asdf

Mne osobne je sumafuk ake ma baba kozy :) Teda uplne jedno to nie je, ak su 2 alebo 3 tak je to vynikajuce. Ale ak som do niekoho zamilovany, tak to, ze ma prsia jednotky ma od vztahu neodradi, tak si myslim, ze je zbytocne mat komplexy. Myslim si, ze prsia nulky ci jednotky nezakryjes, a urcite si to vsimol aj on. A teda s tebou asi nechodi kvoli tym prsiam, nemyslis?

krava

citat od efe.
Že je mu jedno či má baba malé alebo veľké,ale že musia byť pekné.

Tato veta vystihuje vsetko. Chlapi su hocico len nech je to pekne. Skuste sa nad touto vetou zamysliet. Co je pekne ?
dalsi citat. lepšie také ako velke a
visnute
Takze ak mate baby velke a ovisnute, tak sa chodte obesit, mozte byt dokonalost sama, jednota tela...mate podla chlapov defekt.
Ja si myslim, ze cele tieto diskusie su o sikane chlapov voci zenam.

efe

bracek niečo na tom bude. Môj muž tiež vraví, že baba sa mu musí páčiť ako celok. Viem, že sa mu páčila aj taká obezitka aj vychrtlina. Ja mám teda obvod tiež ledva 70 A ale on s tým nemá problém. Sme spolu už desať rokov. Hovorí, že prsia musia byť pekné. Že je mu jedno či má baba malé alebo veľké,ale že musia byť pekné.

rat

a tiez si zato mozu aj zeny, lebo kazda chce byt ta najkrajsia, a zabudaju na to podstatne, ze krasa vychadza z vnutra

rat

som rada, ze to hovoris...mne sa tento styl tiez nepaci, zena by mala zvyraznit, co je na nej pekne, a co ju vystihuje, a nie aby boli vsetky ako cez kopirak

bracek

tak to je pekna blbost! zeny cumia po casopisoch, vidia tam tie anorekticke modelky so silikonmi a vsetky do jednej sa im chcu podobat. pomaly na ulici uz neni normalna baba, kazda ma rovnaky nos, rovnake prsia, rovnaky uces, rovnako je namalovana. to si myslis, ze sa moze nejakemu chlapovi pacit? sa spamataj! nie chlapi, ale zeny si to vymysleli a spravaju sa ako stado. kazdemu chlapovi sa paci nieco ine. ale to tie zblbnute baby uz nie su schopne pochopit.

rat

bracek, ale ved prave chlapi davaju najavo, ze sa im paci baby stihle, s malym zadkom, velkymi prsiami a peknou tvarickou :))
a prave za takymi sa aj obzeraju :)
takze zeny sa opat len prisposobuju muzom

bracek

no, teda, baby, vy mate problemy!! to akoze chlap, ktory ma maleho sa ma ist obesit? nechapem, preco vsetko staviate iba na velkosti prs a rovnom nose. uz ma to naozaj zacina znechucovat. to sa mam raz ozenit s takou trapnou zenou? a s nou mam mat deti? ved sa spamatajte, ste z roka na rok blbsie a blbsie. pozrite si toto formu: same silikony a plastika nosa. clovek pomaly nenajde normalnu babu ktora je spokojna s tym ako vyzera. myslite, ze chlapi su taki trapni a zalezi im na takychto chujovinach? ked mam babu rad, tak sa mi skratka paci a beriem ju celu, ci uz ma prsia alebo nie, ci uz ma tucne lytka, alebo nie. tak uz snad staci, nie?

herca

mam kamarata ktory miluje male a to je zavisly na sexe:-O, povedal ze co je malo je mile a lepšie také ako velke a ovisnute