mam 17 a chcem ist prvykrat ku gynekologovi...poradte nejakeho dobreho aby bol mily a citlivy...
dobry gynekolog/icka v po?poradte
mno idem s tou kamoskou co ku nemu chodi...tak dufam , ze to dopadne dobre...
zuzik ja som isla na prve vysetrenie s kamoskou hih no ona cakala vonku v cakarni, je to taka podpora, mozno ti pomoze kamoska, kamos or priatel..
mirkaaa...tak dufam,ze to zvladnem..ok ok potom sa ozvem...
zuzik no po prve je to dost bolestive, no uz na druhy ci tretikrat to nebudes ani citit :D, nemas sa coho bat, potom napis aky je!
mirkaaa...nie nebola som ale chystam sa...spoluziacka hovorila ze je velmi dobry...chcem vyskusat...mno ja pojdem prvykrat tak sa dost bojim...niekedy v maji sa tam chystam...tak som zvedava...mno uvidime..
zuzik jaj ty myslis oproti statnej ambulancii, tam kde je aj alergolog a iny?...Nevies da sa prejst k nemu? Zistim este ci je fakt taky dobry a ked tak skusim prejst k nemu...Uz si bola za nim?
mirkaaa...mno on pracuje v tom nestatnom zdravot.stredisku...je starsi a je to byvaly primar na gynekologii...on pracuje kazdy den ale az tak od druhej do siestej..
zuzik neviem o ziadnom takom lekarovi na sekcove je tam len jeden a ten sa vola inak odkedy tam akoze pracuje hmm ja mam na sekcove lekara a vola sa dzadik..
mno ja som pocula o kusnirovi na sekcove...tak neviem..a vraj aj stryckova je dobra, danda,cincar....hm?
aj ja chcem vediet, ktory je ten dobry? hmmmmmm