trinegol

Príspevok v téme: trinegol
titi

mam 16nasi pred dvoma tyzdnami som zacala uzivat antikoncepciu trinegol.s priatelom sme sa uz milovali bez toho aby si musel davat pozor,nemam strach ze som tehotna,verim tej antikoncepcie...len ma zaujma nazor ostatnych zien ktore ho pouzivaju...a este jedna otazka pribera sa s tejto antikoncepcie?

elle

crea, kto sú to tie kravy??? Vies, take vyjadrovanie si nechaj na doma, ked tam ste zvyknuti sa takto titulovat.. A aj antikoncepcia moze zlyhat, nic nie je uplne na 100%. A neviem co si myslela tym, ze "ak mate rozum".

LILI

Beriem TRIREGOL už 8 rokov a nepribrala som.Som na svojej váhe ako aj pred jej začatím.Nemám s ním žiadny problém ale vieš môže to byť aj individuálne.

crea

vy ste všetky také kravy že strach.. ja beriem tabletky už dva roky. priberá ten kto to tabletkám dovolí a sú účinné ak máte rozum..

Tany

Mne lekar odporucil milovat sa s priatelom az tak tyzden od prvej zobratej tabletke. Ale to mozno preto, lebo mi predpisal nizkohormonalnu HAK. Na trhu je nova HAK- Yadine, z ktorej sa nepribera, lebo obsahuje latky ktore zabranuju zadrziavaniu vody v tele. Ja ju uzivam a zatial v poho...papa

TITI

JATYON NIEKTO MUSI BRAT TABLETKY STALE A NIEKDO VOBEC,JA ICH UZIVAM OD MALICKA OD DESIATICH ROKOCH SOM UZIVALA DIAZEPAN ...A TO JE DROGA..ALE KED MNE INE LIEKY NEPOMAHALI..

TITI

IWA SUHLASIM S TEBOU.A NEVIES MI ODPOVEDAT NA JEDNU OTAZKU?,,KEDY ZACINA ANTIKONCEPCIA UCINKOVAT PRETOZE AJ ONA MOZE ZLIHAT A TO NECHCEM!!

iwa

Titi, je pravda, ze si zacala dost skoro, ja som sa prvykrat milovala v 19 a hned som nezacala brat tabletky. Ale predtym si sa urcite poradila s lekarom, takze ti musel povedat co a ako..