Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
lioton je na nohy,neviem o tom ze by sa daval aj na tvar.kedysi byval gel,aj tabletky Yelon,ale uz ich nevyrabaju,tak mi dali nejake ine.
teraz som citala ze zomrelo 17 roc.dievca bo nepovedalo doktorovi, ze uziva hak..preboha, to je strasne
ja uz nechodim do skoly a pracujem na volnej nohe,takze mozem byt doma do kedy je chcem.nos ma neboli,obcas spicka.natierala som sa iba klasickym kremom a ked mam citlivu spicku tak framykoinovou mastou a ta mi to ukludni. predvcerom som zacala brat lieky proti opuchu.podla mna je normalne ze sa bojis,lebo je to vzdy riziko aj ked je clovek uplne zdravy.
ze vraj je dobry Lioton 100 000, nepocula si o tom?
ze ma z toho ide porazit:)som chcela napisat..
ja sa strasne bojim, ze sa mi nieco v tej narkoze stane, juj, nesmiem tak rozmaslat bo ma potom z too id porazit
tak to mas super, o chvilu mas po tom? v pondelok ti daju dole dlahu? a potom ides do skoly? nostek ta neboli? a si ho niecim natieras? abo tie modriny si si niecim natierala?
narkozy by som sa bala aj ja.ani nevies ake som mala stresy ked ,ma pri prvej operacii isli uspat,bala som sa ze sa viac nezobudim a preto som teraz cchcela lokalne.
cauko palinka,mam sa fajn,len ma stve ze je vonku tak pekne a ja sedim doma,ale v pondelok by mi to mal dat dole:))
ja mam konzult o 2 tyzdne a operaciu koncom marca..sa bojim bojim..hlavne tej narkozy,idem ku kovacovi do bb. mate s nim niekto skusenosti..