Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
zuzka bluzka: jej gratulujem :)) tesime sa s tebou :))
Ahojte kocky,
prave som bola na preveze, a dovolili mi pozret si moj novy nostek...je krasny. stoji ta bolest za to!
ajoj lucka, a kde ta operovali? a bola si v lokalke?
no jasne,uplne ta chapem,ja som to preto radsej nikomu nehovorila,lebo som si vedela predstavit ich reakcie:a preco,ved mas dobry nos,sibe ti,atd.ved uvidis co ti povie doktor ked za nim pojdes.ani mne sa nepacia spucene nosy a peto som zvedava ako budem vyzerat. kde si to ides dat robit?
Ježiš ja sa bojim, že tam potom budem mať sedlo, ale to mu musím presne povedať, že chcem iba ten hrbolček trošku spraviť.Radšej si donesiem aj foto z časopisu aby som zase nevyzerala ako umelina. Raz zoberú z kosti viacej inokedy menej mne sa asi bal odsekať viacej aby som tam nemala to sedlo a myslel, že sa to upraví samo. Bohužial sa to neupravilo. Vieš ja na to stále v zrkadle pozerám a strašne ma to štve aj ked to nie je zdialky moc vidno.
zdravim lucka,mala som hrbolcek a po operacii bol taky zvlastny,napuchol mi hlavne na konci kosti.z urciteho pohladu vyzeral uplne normalne a stacilo sa troska pootocit a pripadala som si ako striga.ale ja som si to teraz dala operovat v BA a nie tu ako predtym.urcite sa ti to da upravit,zrejme ti to trosku pobuchaju kladivkom.perfekcionisti by mali byt plastici aby sme nemuseli chodit na taketo reoperacie.
ahoj jessika chcem sa ta opýtať, ja som bola na operácii asi pred rokom ale stále mam na tej kosti malý hrbolček. Myslíš, že by sa to dalo ešte opravit? Nejako zbrúsiť, alebo to mi je jedno či mi ho znova zlomí. Asi budem vyzerať jak blázon čo chce byť uplne dokonalý ked pojdem za tým istým doktorom ci nie? Pýsala si že aj tebe sa to zle zrastlo, tiež si tam mala hrbolček? a teraz si išla na opravu? Dik.
nesmut palinka,o to krajsie bolo ked som sa prebrala na intenzivke a vobec som nevedela kde som a co sa dialo,zlakla som sa ze preco som v nemocnici a ked som sa spamatala tak som sa chcela rozbehnut od radosti a sestricky nechapali co som taka ziva.
asdfjklo>no tak radsej neriskuj a pockaj aspon do zajtra.
:(