Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

palinka

ja to pcham do seba uz 4 roky, takze je asi najvyssi cas dat si pauzu 4ever.na jednej strane mi to fakt pomohlo, (slabsie kramy), ale inak zacimam mat pocit, ze uz bolo toho dost. O doktor mi vkuse vravi, nemusite pauzovat, nie je to treba,ale viem asi preco to vravi..

jessika

dobre si urobila,ono sa to fakt sere po celom tele a narusa organizmus.treba si hladat zodpovedneho partnera,ktoremu mozes verit:)))

asdfjklô

ludia, odveci, ale poradite mi? ked si dam antikon.tabletku ,tak som chranena hned od prveho dna ako si ju dam?

jessika

inac to bola prva otazka ktoru sa ma opakovane pytala lekarka,pri vysetreni,prijati do nemocnice a este aj pred operaciou,ci neberem antikon. a moju mamu vtedy poslali prec z ambulancie,aby som sa nahodou nehanbila.ak sa za to tak strasne hanbila aj pred lekarom tak asi nebola na nieco take zrela a je to smutne ale moze si za to sama:((

palinka

ja som ju vysadila pred par dnami, nielen kvoli operacii, ale zacalo mi busit srdce, a zvysil sa mi cholesterol, a uz ju nemieni brat

jessika

no tak to je jasne ze pokial ides do narkozy ju treba vysadit.ja som anti.nikdy nebrala,lebo podla mna je to svinstvo a to ze to dievca zomrelo je toho priklad.