Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

zuzkabluzka

nynca:
tie tycinky si asi 10cm napustene kokainom ,strkaju ti ich velmi hlboko, na znecitlivenie, po 10 min vyberu a davaju injekcie, z nosa do ust,do oci, do lic...to je fakt hnusne, ale rychle, a ked mas takeho chirurga ako Kostal,ktory ta fakt podrzi a utiera ti slzicky tak sa to da vydrzat. potom uz necitis nic. vnimas ze brusia a lamu a tlcu dlatom ale neboli ta to.

nynca

Zuzkabluzka:
teraz som sa rozprawala s mamou je tiez za lokalkuu opis mi prosim co si citila pocas operacie:),,pojdem teda zrejme Gubowi...wraj je dobry

zuzkabluzka

palinka:
po 4 dnoch od operacie ti vyberaju tamponadu, po 12-14 dnoch ti daju dole dlahu a daju ti leukoplast na tyzden. potom si nufak lepis este na noc asi mesiac, dva

nynca

no citlivka niesom:)..nho a prosim ta tie inekcie ti pichali okolo nosa alebo donho?a co tu to tie kokainowe tycinky?:)..prosimm powedz mi wiac o tej operacii citila si ked ti lamali kost?

palinka

tebe to aspon mama vie, ja rozmýšlam, ze im to ani nepowem, ja byvam s priatelom, takze by som dosla domov po nejakych 2 tyzdnoch iba

zuzkabluzka

celkova anesteza je zbytocna zataz pre organizmus. pokial nie si uplne citlivka alebo hysterka tak zvladnes aj lokalku.pri com ta nechcem nahovarat, ty sama vies co zvladnes.
po operacii som mala velke bolesti, kedze som mala hrube kosti vraj. je to proste zlomenina, a to boli, aj ked ma dopovali liekmi...plus je to skombinovane s tym ze nemozes dychat nosom, po 4 dnoch uz som mala take suche hrdlo ze zleee...a spat s hlavou vysoko a nie na boku, to ma sralo najviac, ja neviem spat na chrbte.teraz som 9 dni po a boli este stale, aj ked uz je to omnoho lepsie

nynca

palinka:
wiem ze kowac nerobi..ale mam konzultaciu objednanu aj u dktora GUBU...tak newiem ku ktoremu mam ist...newiem ci ta lokalka boli alebo taq.....:((