Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

palinka

aj ja mam hrozny nos,strasne chcem ist na tu operaciu, ale neviem ci to mam povedat rodicom, ti mi to nedovolia nikdy, mam uz 23 rokov, lenze stale som na vyske takze ma zivia, nepochopili by ma

zuzkabluzka

hej v lokalke...bolest necitis, ved to mas cele umrtvene, najhorsie su tie kokainove tycinky a umrtvovacie injekcie na zaciatku. ale v porovnani s bolestou po operacii je to nic :)

zuzkabluzka

alexis
no mne robil komplet,aj spicku,ale neodvazim sa povedat ze ako to robil,aj ked som bola iba v lokalke... na to som laik,ale viem ze aj rezal zvnutra a vyberal kusocky kosticiek.skust ist na konzultaciu a urcite ti povedia.

nynca

Palinka:
noo w celkowej ale ja sa bojim lokalky to wraj neskutocne boli tak newiem nhoo---no aj ja chcem mensi peknu spicku a rowny:)moj nos je hroznyy wazne:(

palinka

on robi len v celkovej anesteze, to mna troxu odradza lebo sa toho bojim..a mas nejaku predstavu o novom nosteku? bo ja ani netusim, len mu povem ze mensi..

--alexis--

zuzkabluzka: ne este nie, najskor az v lete cez prazdniny. No neviem niekedy si myslim ze si to namyslam, ze mi uz z toho celkom preskocilo... a inokedy som presvedcena, ze kusocek keby mi nadvihol alebo odrezal tak by to bolo ok:) inak uz som sa tu velakrat pytala, ale nikto mi neodpovedal. Ako to je s tymi spickami? rezu z nej alebo len nadvihnu a blizsie prisiju ku tvari?? prosim neviete? uz som aj pisala jednemu pl. chirurgovi a neodpisal...tak neviem. Chcem vediet, ze keby mi to velmi skratil, alebo nadvihol ci sa to da dat do povodneho stavu...