Mykoza alebo nie??? prosim rychlo

Príspevok v téme: Mykoza alebo nie??? prosim rychlo
zabka

Ahojte vsetci, pisala som niekam ale neviem kde sa to ulozilo...
Mam taky problem, mam straaasne svrbenie v okoli vaginy.Mala som aj silny vytok so zapachom, nebol hrudkovyty, obycajny ale cudne sfarbeny. Teraz uz nie je taky silny, sfarbenie je normalne biele, ani zapach uz necitim, ale staaale to svrbenie v okoli a mam to tam cele cervene. Urcite to mam z novej antikoncepsie, usidila som z toho co som tu precitala vsade... Je mozne ze som mala mikozu? alebo ze ju este mam? moze mikoza sama zmyznut? Za 4dni pride priatel, vidime sa 2x do mesiaca, nrada by som ho nakazila... Prosim poradte mi co s tym. Dakujem

.........................

prepac, zabka:-)som ti skomolila nick alebo ak mas zaujem, dam ti cislo sem a mozes mi zavolat, pracujem v K v lekarni.

.........................

zablka, aj lactacyd sa da kupit v uk a aj canesten.dokonca aj posvovy krem/canesten internal creme/,alebo posvova tableta/canesten pessary, alebo clotrimazole pessary-na vkladanie do posvy,alebo kombinovsane balenie=posvovy krem a vonkajsi krem-canesten cream combi/obsahuje posvovy krem v aplikatori/ plus tubu na vonkajsie natieranie,alebo kombinacia posv.tablety a vonkajsieho kremu a este existuje aj kapsulka an vnutorne uzitie/flukonazol/ 150 mg, jednorazovo, alebo v kombinacii kapsulka plus vonkajsi krem to je canestem duo/ale to by som pouzila az ked nic nezabera/.zajdi do lekarne a porad sa.

zabka

Moc vam dakujem, skusim tu najst nejaku lekaren, a dufam ze to tu budu mat lebo napr Lctacyd tu vobec nemaju. Dufam ze to uz konecne coskoro prejde.

zabka

skusila som ten kupel v tej slanej vode, najprv paradicka super a ani nie za 15min, stipanie a svrbenie... tak neviem... s tymi potravinami to bude zlozite, lebo som v UK a neni moc z coho vyberat... Ale zistila som ze ked som v pokoji a nehybem sa tak je to v pohode... Este som sa chcela spytat ci sa canesten a candibene da kupit iba v lekarni?

mira

Vajíčka prekyseľujú a ovocie tiež, okrem hrušiek. Tak čaje radšej bylinné nearomatické. Jedz zásadotvorné potraviny, to sú zeleniny, ale rajčiny a papriku zo začiatku nie - jedz kvasené kapustu, mrkvu, kaleráb, kapustu, cibuľu atď. šaláty a zeleninové polievočky, prívarky varené ktátku dobu.

zabka

Dakujem, hned to pojdem vyskusat. A co neni kyselino tvorne? napr mozem banan?vajicka?a mame tu len ten biely toustovy chlieb lebo va UK sa neda nic zohnat. a co caje? ovocne su ok?alebo mozem len bilinkove?