Ahojte vsetci, pisala som niekam ale neviem kde sa to ulozilo...
Mam taky problem, mam straaasne svrbenie v okoli vaginy.Mala som aj silny vytok so zapachom, nebol hrudkovyty, obycajny ale cudne sfarbeny. Teraz uz nie je taky silny, sfarbenie je normalne biele, ani zapach uz necitim, ale staaale to svrbenie v okoli a mam to tam cele cervene. Urcite to mam z novej antikoncepsie, usidila som z toho co som tu precitala vsade... Je mozne ze som mala mikozu? alebo ze ju este mam? moze mikoza sama zmyznut? Za 4dni pride priatel, vidime sa 2x do mesiaca, nrada by som ho nakazila... Prosim poradte mi co s tym. Dakujem
Mykoza alebo nie??? prosim rychlo
zabka, ak nemáš iný prostriedok, rob si teplé sedacie kúpele vo vode, do ktorej dáš niekoľko hrstí soli. A opakuj niekoľkokrát.
A nekŕm kvasinky. Tie sa živia sladkosťami a sú schopné sa množiť v prekyselenom prostredí telesných tekutín. Tak nejedz nič kyselinotvorné.
Ahojte, to som zase ja... Na gynekologii som uz bola. Povedala ze sa jej to nezda ako infekcia skor len alergia na nieco, ale ja nic nove nepouzivam -ziadny novy krem ani mydlo.Za 8 az 10dni mi zavolaju ak to bude infekcia. Ale mna to neskutocne svrbi, ziadne ine priznaky uz nemam vsetky zmyzli, ale co s tym svrbenim, zacala som si davat tekute mydlo Lactacyd, prvy den to bolo ok, a dnes uz ani to nezabralo, strasne ma to svrbi az sa to neda vydrzat, prosim pomozte mi??
Ked ja som v Anglicku, nemam tu gynekologa, som tu len za chvilu 3mes, ale este som tu nebola u ziadneho doktora ani neviekm kde ho mam hladat. Ale objavilo sa to asi 4-5dni po uziti novej antikoncepsie, lebo tu moju tu nepredavaju. Ale este ma napadlo ci to nemozem mat a s tamponov, lebo som ich uzivala castejsie nez zvycajne, a tu maju len obyc vatove neporkyte tym specialnym filtrom ako O.B. Dakujem