Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Obrovsky vekovy rozdiel

utopia

Ak ho miluješ tak nieje čo riešiť. Kašli na ostatných a zariad si život tak aby si bola ty šťastná,nie ostatní. Vieš,sexnieje všetko,a tí čo ti tu píšu,že sa mu o pár rokov nepostaví,ono to nemusí byť tak a ak by sa tak aj stalo,ruky a ústa bude mať vždy jaré.

cercill

a co ak sa mu o 5 rokov nepostavi???
ty v najlepsom.. a co potom.. nehovor ze by si vydrzala bez seksu.. a ak ano tak ho mas len pre peniaze..

sasanka

Ja som mala 17 a moj bývalý 33 - nevyšlo to... a to nieje až taký rozdiel jak ten tvoj. Hovorí sa, že na veku nezaleží, ked sa lubite. No ja by som to asi tiež odsudzovala...je to fakt velký rozdiel. ALe je to len a len na tebe...

euchrid

Vo vseobecnosti nemam nic proti...ale toto je extrem a ANDY ma kurva bohovu pravdu.
Dievca mas zivot pred sebou...

andy

No ahoj no ak ti môžem poradiť tak to velmi rýchlo skonči.Nedaj na tie rady čo ti tu radia taký ktorý maju podobný vzťah to su všetci magori ale vži sa do situácie že ked ty budeš staršia tak on už bude dedko ak vôbec bude ešte žiť.A taký ktorý ti radia aby si si s nim len užila a do buducnosti si našla mladšieho tak ani to nerob.Predstav si že by si s nim otehotnela tak čo spraviš.Necháš si to dieťa? To ti nebude luto toho že otec toho dieťaťa by sa nikdy nedožil 18 rokov svojej dcery alebo syna? Ak si chceš uživať nato si najdi mladšieho a tak isto aj a vzťah do buducnosti.Ja viem že si doňho zamilovaná ale si ešte mlade dievča tak si nenechaj zničiť život starým 55 ročným chrenom.Ano on ti môže narozpávať rozprávky ako ťa miluje a podobne ale mysli na to že on je len rád že má mladé masko on má už život takmer za sebou a ver mi že jeho buducnosť už isto nezaujima tak si nenechaj zničiť ten tvoj život.Fakt ver mi!!!Pokial máš rozum v hlave tak pochopiš čo ti tu chcem vysvetliť.A taký ktorý ti radia že aby si s nim ostala že oni maju podobný pripad tak ano je to u nich možne ale tých druhých je vekový rozdiel 10-15 rokov ale u teba je vekový rozdiel 36 rokov a to je kurva vela tak chyť rozum do hrsti a daj mu zbohom a nech ti neblázni tvoj mladý život

kukikuk

mno ja som sa stretavala s jednym muzom ktory bol odomna starsi o 14 rokov...ja mam 17 a on 31...stretavali sme sa raz-dvakrat do mesiaca...nebola to ziadna slava...vela ludi ma od neho odradzalo, lebo vacsinou tam islo len o jedno, ale ja som sa s nim stretavala preto lebo som ho mala skutocne rada a nie len preto aby sme si vzajomne uzili...ak sa navzajom lubite a mate radi tak kaslite na okolie...vo vztahu ste len vy dvaja a nie dalsi 50-ti ludia...neries to...a buducnost?mno tak to neviem ani ja a ani nikto na tejto stranke a bohuzial ani ty..to pride casom...osud je taky ze behom minuty sa vsetko zmeni bud v dobre alebo v zle...hovori sa ze kazdy je si sam strojcom svojho stastia, ale niekedy osud neoplyvni nic...nechaj to plynut tak...tym ze budes premyslat do buducnosti sa budes len trapit a to ti zato nestoji...tak vela stastia a ozvi sa niekedy ze ako to pokracuje....

monica.wiggins

ja mam 22, a zamilovala som sa do chlapa o 31rokov starsieho, navyse nie slovaka. az pri nom som pochopila, co znamena nieho skutocne milovat a aj sa pre neho obetovat, urobit pre neho cokolvek... aj sa pobit ;-)nie len si uzit nedelne popoludnie, a potom si ist svojou cestou... pozri, ak ho naozaj lubis, nie je co riesit... buducnost neplanuj, mozno o niekolko mesiacov si najdes nieho ineho a na panov v \\\\\\\\\\\\ \\\"spravnom veku\\\\\\\\\\\ \\\\" budes spominat len s usmevom. a mozno sa zamilujes natolko, ze s nim ostanes a bude vam to naozaj klapat, ako v rozpravke. co sa tyka okolia, to vas bude odsudzovat aj nadalej, ale tento problem existuje predovsetkym v ich hlave a nedovol, aby vam pokazili, to co mate. ked si s nim, nemysli na to, uzivaj si (ak mas partnera, ktory ta dokaze uspokojit mentalne, sexualne a aj financne - kolko mladych \\\\\\\\\\\\ \\\"holobriadkov\\\\ \\\\\\\\\\\" to dokaze? ide hlavne o skusenost a pozna \\\\\\\\\\\\ \\\"know-how\\\\\ \\\\\\\\\\"). neplanuj buducnost, prijmi, co ti zivot prinesie, ale hlavne bojuj za stastie, nic nie je jednoduche. a co sa tyka rodinky, nie som si ista, ci tato otazka je na mieste. jedna vec je, ze ho naozaj lubis a mate krasny vztah, ktory vam mozu ostatni len zavidiet, no ta druha - nemyslis, ze by bolo naozaj sebecke zalozit si s nim rodinu? dieta nepotrebuje otca len na par rokov, rodic znamena predovsetkym opora a ked ju strati? naozaj by si mala odvahu prevzat na seba aj rolu otca? je to velka zodpovednost. no teraz je to nepodstatne. pokial mozes, uzivaj si, mozno o rok, o dva sa na to budete pozerat obaja inak... netrap si nad tym hlavicku...

marfuška anjelik

Vieš,teraz máš 19,on 55,je skúsený,zabezpečený,vie ako so ženou,preto aj príťažlivý. To je však súčasnosť. Ale ak počítaš do budúcnosti,predstav si že za 21 rokov budeš mať 40-tku. Tento vek mám za sebou a poviem Ti,že je to vek,kedy žena je v rozkvete,kedy si dokáže užívať sex,mať ho rada a vedieť ho precítiť. Ale on bude mať 76. Ak ešte bude žiť,tak to bude starý uhundraný dedo,ktorý už na sex možno ani nepomyslí a ak budete manželmi nebodaj,tak si môžeš užiť aj pekné peklo pri ňom. Takže...uži si teraz,ale budúcnosť si naplánuj s mladším.

#mato

bebe1

este jedna vec...na veku nezalezi, to je pravda , viem to z vlastnej skusenosti, no od urciteho rozdielu vekoveho nemoze existovat normalny vztah...takze uzivat si uzivaj, no moc neplanuj...to je realita