Mam 19 a chodim s chlapom ktory ma 55,velmi ho lubim,ale vsetci nas odcudzuju.Co mam robit?Skoncit to?Alebo kaslat na ostatnych?Vase nazory,prosim.
Obrovsky vekovy rozdiel
Bebe,nenič si život starým chlapom. Máš na viac.Budeš v najlepšom veku on nebude vládať.Bude žiarliť.To už je veľký rozdiel.
bebe1
ja som mal pred par dnami 25, ona ma 42 ,sice je to mensi vekovy rozdiel ,ale aj tak celkom slusny :) sme spolu dva roky...milujeme sa jak blazni a moc si rozumieme.Bohuzial neviem co bude za rok, ona studuje dialkovo na jednej skole blizko nas a za rok konci :( Vedeli sme do coho ideme, na ostatnych kasleme a uzivame si...a to iste sprav aj ty...mozno to bude trvat rok, mozno styri, ale kazdy vztah ti obohati tvoj zivot...
Ja si myslím, že starého pána postihla druhá puberta, alebo sa mu proste páčia lolitky, či si len potrebuje dokázať, že stále má na to, aby mal mladú priateľku.
Pravdepodobne si silne submisívna osobnosť, pretože pochybujem, že by sa tak vekom zrelý muž v niečom podriaďoval tak mladej a neskúsenej žene.
Ak vám to vyhovuje, nieje čo riešiť podobne ako s kofolou, ale budúcnosť to veru nemá a žiadnu, prídeš o najkrajšie roky svojho života.
to je prilis vela , ved by ti mohol byt stary otec.
bebe1 - a nevoláš sa Martina? :):):)
ja by som sa tiez najviac bala toho, ze zostanem s detmi potom velmi skoro sama
no na veku zalezi, a nie len u zeny ale aj u muza.....a to ako mu to funuje, vies len ty
preco by mali byt postihnute?ved to od veku nejak nezavisi,skor vidim problem s otehotnenim,predsa u sestdesiatnika to uz nefungujke tak ako u dvadsiatnika..
no tak realne uvazovat o detickach s nim mozes, ale ja by som to uz asi neriskovala, poprve je pravdepodobne ze deticky budu postihnute, a potom ja osobne by som sa bala, ze by som s nimi ostala skoro sama......
No tak nad detickami,som sa este vazne nezamyslala:)..na to nie som pripravena a tak skoro urcite nebudem,mozno niekedy po ukonceni vysky..hm co myslite,dokedy by bolo tak realne uvazovat o detoch,co sa tyka jeho veku?