prosím Vás, nemá tu niekto skúsenosti s vibračným pásom ,,vibra tone\\\"????...chcem sa zbaviť celulitídy a neviem či to ozaj pomôže, nie je najlacnejší tak nechcem zaňho zbytočne vyhadzovať peniaze...ďakujem za radu
vibra tone - zbaví ma celulitídy???
Aj keby stal korunu tak za neho zbytocne vyhodis peniaze a este ta navodi na nespravnu cestu ako sa zbavit celilutidy a ako schudnut.
ked ti mozem poradit tak si kup svihalo... normalne klasicke svihadlo a skac :D
budes mat pevnejsie nohy bez celulitidy a navyse si zlepsis kondiciu....
ahojte,
ja som si vibratone kupila i ked zozaciatku som tiez pochybovala...teraz ho mam niekolko mesiacov a uplne som si nanho zvykla. ked som doma a relaxujem, ci uz ked pozeram tv, alebo umyvam riady tak ho mam na sebe a moje brusne svaly su pevnejsie ako pred tym, dokonca som aj schudla v pase. je lepsie ked popri noseni vibratonu aj cvicite ale pokial ho mate pri upratovani, je to tiez pohyb. ja ho mozem len odporucit
ahoj, ja mam doma vibrabelt, aj cely pristroj na ktorom stojis a trase ta, na tom principe ako vibra belt, nestoji to za nic, mam aj sauna belt a to je tiez na figu, musis cvicit a brat pristroje ako podporu, ale zazraky necakaj,bez treningu, k tebe siu 24 ten krem ti trosku pomohol, nie pristroj, zazracne pristroje este neexistuju, ja mam z reklam uz skoro vsetko vyskusane a vzdy som skoncila pri poteni vo fitnesku,,,,ale na druhej strane ako podpora je to dobra a prijemne masiruje,,,
No ahoj, tak ja ho mam vyskusany a mne pomohol, ale musis na nom stat kazdy den aspon po 30 min. a nejaky ten kremit na celulitidu sa ti oplati kupit, lebo si musis predtym natriet telo aby sa ti neurobili odrenini, ja mam vibra belt, dufam ze myslime na to iste, tak pa