Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem mužský názor na ženy

katika88

Teda ja neviem chalani ale chcete povedat ze nie ste radi ked sa vasa partnerka pekne upravi a nalici?Nemyslim ako nejaka prostitutka ale tak sexy,nechce sa mi verit ze sa vam viac paci ked je akokeby prave vstala z postele, o tom ozaj pochybujem...zena sa ma podla mna o seba starat a pekne sa upravit aby sa tomu svojmu pacila.

Z-uzka

peto BA a ostatní
Nedá mi to sa nezapojiť do tejto zaujímavej témy, hlavne reagovať na tvoj príspevok ohladne dievčat s poruchami stravovania..
Je to tak.. Inteligencia dotyčných dievčat od tohto nezávisí, nemá s tým nič spoločné.. Je dokázané že veľa dievčat má veľmi vysoké IQ.. Je to problém mentálny, psychický, vyvinutý vďaka prostrediu rodiny, či spoločenskému postaveniu, nátlaku, hocičomu.. Veď aj princezna Diana mala anorexiu a tá mi teda ako hlúpa žena nepripadala.. Takže tak..

matelko

A mne osobne nejde o krasu, ale o to aby sa vedela USMIAT, zabavit a porozpravat sa so mnou. ...a v neposlednom rade musi milovat sex ;)

peto BA

Aspon trosku toho IQ by aj do tej postele mohla mat, aby si ho nepomylila s lizatkom... To ze sa obzries je jasne, ved som to uz pisal..

matelko

No a k veci: Kazdemu sa paci nieco ine. Ja mam tiez radsej prirodzene pekne dievcata, to je jasne. Ale ked ide okolo vas v meste vymalovana pipka v minisukni a obrovskym vystrihom, neobzriete sa? Myslim ze odpoved je v tom co od vztahu ocakavate... Ak je to neviazany sex na jednu noc tak vam nebude zalezat na jej IQ. Ak ale hladate partnerku do zivota tak vas zaujima viac nez len velkost poprsia.

peto BA

Dodo, niesi ty Matelko ze sam seba obhajujes? Naozaj, takmer kazda zena je krasna svojim sposobom, Laco to povedal s citom:)))
Dokonca aj anorekticky mozu byt fajn baby,sympaticke,inteligentne, len keby lepsie vyzerali(plnsie-normalne)

matelko

Musim sa zastat DODA, on sa len pokusil o vtip, a nemyslim si ze chcel neako urazit nezne pohlavie. A je trapne ked sa na tom neviete pousmiat a hned ho za to zdrbete...