Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem mužský názor na ženy

orbitka

moj zensky nazor na muzov: paci sa mi ten herec,co prave ide na markíze.Tie oci!Och,och.
zeny a aj muzi,co poviete na neho?

dara23

..táto téma mala byť o mužksých názoroch na ženy nie?? =))) mne sa zdá že tu prevládaju ženské názory na to aký majú názor na nás muži =)no chlapy zapojte sa!!=)

katika88

Tak vy ste nejaki divni moj chalan je praveze rad ked vidi ze sa za mnou otacaju aspon je hrdy ze ma taku kocku pri sebe.A ja som tiez rada ked vidim ze mi ho zavidia a je len moj :-)))

slonik444

mile damy:o)
viete...ono...je to s nami chlanmi tak, ze sa bojime...bojime sa o to, aby ste sa nepacili inym...teda...nemyslim to tak..ale..viete, ake su rozne typy chalanov...a..je nam, myslim tym, co mame babu,je nam to dost blbe, ked sa za vami otacaju ini chalani, pokukuju po Vas...
lebo sa bojime...bojime sa o Vas v zmysle, ze by vam mohli nedajboze ublizit...je to jednoducho blby pocit, ked sa za vami ostatni chalani otacaju...chalanovi, s kt. chodite sa pacite aj tak...

a presne o tom to je...ze ked vidime dajaku namakeupovanu babu s kratkou suknickou...sa otocime, lebo je to vyzyvave...jednoducho to provokuje...

a...je nam blbo, ked ste aj vy oblecene tak, ze ostatnych vhalanov provokujete...

ak este nemate chalana a usilujete sa nejakeho zbalit...tak sa tak oblecte...

miksi

No moj chalan bol rad ked ma vsetci obdivovali:-)))
Mirco tak to si potom najdi 100 kilovu gazdinku za ktorou sa ti nik neobzrie,a budes snad spokojny:-))) xixi

mirco

ale my chlapi nie sme radi,ked sa ini obzeraju po nasich.V tom sa od vas,babenky,lisime.Hned by sme im dali na drzku,ale zliznete si to vy,ked vam vycitame,preco sa tak malujete alebo zvodne nahodite.

miksi

mirco,bud rad ze mas taku kocku.A tie ostatne hoväda nech len zavidia,ta tvoja predsa miluje len teba!!!Aspon u mna je to tak!!!
Ja som bola rada ked sa ine baby obzerali po tom mojom,a vedela som ze patri iba mne!!!!