Chcem mužský názor na ženy

mirco

no prave toho sa bojime ked sa nahodite aby sa druhe hovada za vami,babky nase neobzerali.Vy patrite iba nam a co je druhych chlapov do vas?nech nam vas nevyzliekaju ocami ak mate hlbsi vystrih alebo kratsiu suknu.
vsak je to tak,ne?ak sa my po takych obzerame,aj ini sa obzru po vas a to sa nam uz nepaci.

miksi

Petko,len sa nejeduj,jasne ze som to pochopila tak,ako si to myslel!
A suhlasim s tebou,aj vy chlapi ste zlatucki,ked sa prave zobudite,taki rozospani,nevinnucki,niekedy ako babätka,ale potom....???!!!

tia

môj priateľ bol taký istý.. Keď išla po ulici nejaká "pipka" s dobrým výstrihom alebo krátkou sukňou, tak hneď sa otočil za ňou. A keď som mala ja tričko s trošku väčším výstrihom, tak sa ma vždy opýtal, či som si nechcela dať ešte väčší výstrih. Ja niesom ten typ, čo nosí príliš sexy oblečenie /myslím tým krátke sukne a hlboké výstrihy/, ale mám rada ten pocit, keď sa chlap otočí. Páči sa mi keď žena sa o seba stará a je pekne oblečená.

mijja

dobra tema :) chcem sa opytat chlapov, ci to tak robia aj oni, ale iba ten moj je nenormalny....
ja sa malujem slabo, iba tak jemne, prirodzene. ked vsak raz za cas dostanem chut sa poriadne namalovat, moj priatel zacne vystrajat, ze preco sa machlim, ved som pekna aj bez toho, nicim si plet a bla bla bla....otazka je, preco sa potom na ulici otaca za viditelne zmalovanymi holkami ??? ja to nechapem.... ked sa s nim o tom bavim, tak sa mi smeje do ksichtu....a mna ide porazit !!!

lucka

Dodo a vieš prečo ženy prikladajú väčší význam kráse ako inteligenicii? Lebo muži sú často hlúpi, ale málo kedy slepí

peto BA

to som nepovedal miksi. Len som chcel naznacit ze trosku toho IQ by predsa musela mat:) A ked zena rano vstane je mozno este krajsia, len taka rozospata..