l-tryptofan

9titinka5

ja si kupujem od sunday natural v prasku, mne zabera na spanok a viac mam zlepsenu naladu, davam si ho ked citim ze upadam do apatie a podobnych stavov citelne sa citim lepsie

NatalkaBS

Prečo by mal byť problém s vysadením? Akože myslíš, že by to bolo návykové alebo čo? Tak to pochybujem, že takéto lieky sú voľnopredajné napríklad.

strajcha

jaaj tak , no dufam, ze je to uz po tej rodinnej stranke lepsie. a nemala si potom problem ho napriklad vysadit?

malanynka

vies co, mne to pomohlo dostat sa do pohody, ked som zazivala take horsie, dost stresujuce obdobie v rodine. myslim, ze aj vdaka tomu l-tryptofanu som sa z toho skorej dostala a vedela som zase fungovat normalne, byt zase stastna a vesela, nie zatrpknuta.

Kamcita23

ale kdeze, to vobec nie. ja by som nieco take, co je navykove ani neuzivala. takze toto vobec. zalozene na prirodnej baze, aj pre veganov vhodne, zlozenie uplne super :)

Kamcita23

na vycerpanie, na psychiku a aj na zlepsenie nalady. akoze aj pri inych veciach pomaha, ale toto je asi take hlavne, preco ho ludia zvyknu uzivat. ja mam aj doma jeden, odfotim, ze aky? :)

stevo00

ludia pomozte, cital som, ze l-tryptofan pomaha pri unave, na zlepsenie nalady a podobne. mate s tym skusenost? je to naozaj ucinne?