Ahojte, v obdobi pocas ovulacie mavam pomerne silne bolesti vajecnikov, niekedy mam pocit ze mam aj zvysenu teplotu. Kazdy mesiac ma boli ina strana a do niekedy az tak,ze si musim lahnut a niekedy aj zobrat tabletku. Trva to vzdy niekolko dni a je potom dobre a to sa opakuje mesiac co mesiac. Niekedy to boli viac niekedy menej. Preco tie bolesti?Je to normalne?To mam take obrovske vajicka??poradte prosim....dakujem
Bolesti pocas ovulacie????!!!
takze tie pichania alebo bolesti na jednej starane podbruska a potom na druhej pred menzesom su normalne..spravne???neznamena to nic strasne...proste to musim len pretrpiet...
Takze ked mam tie bolesti,znamena to ze mam ovulaciu,takze by som nemala mat problem otehotniet,znamena to,ze som plodna?:)))
Tie bolesti máva veľa žien, čo poznám. Aj ja. Kto má nervy čakať u gynekológa a podstupovať to trápne vyšetrenie a vysvetlovanie. Aj tak Vás odbijú, že sa s tým musíte zmieriť, alebo si z Vás urobia pokusného králika ako s mojej kamarátky.
a koľko dní trvá taká ovulácia?
Bolesti pri uvolnovani vajicka su uplne normalne.Niekto neciti vobec nic, ine sa zvijaju v krcoch na posteli a pritom su uplne zdrave.Takze toto treba pretrpiet, alebo popripade si pomoct nejakou tabletkou.
Bolesti pocas ovulacie su bezny jav-moze ich sposoboval odtrhnutie Graafovho folikuli (uvolnenie vajicka) a zavisi na kazdej zene ako to vnima...avsak priextremnych bolestiach by som odporucila navstevu lekara
PROSIIIM..SKUPSTE NIEKTO PORADIT...JA MAM TO ISTE...VZDY POCAS OVULACIE..PRED MENZESOM MA STRASNE BOLI VAJECNIK JEDEN ABO DRUHY ABO AJ OBA NARAZ..JE TO NORMALNE?? :(
ja som tiez mavala bolesti, robilo mi problem dokonca sadnut si miestami, ale az na tabletku to nebolo, no to je subjektivne. po case sa to stratilo, ani som nezaregistrovala kedy to bolo. boli ta vzdy vajecnik, z ktoreho sa uvolnuje vajicko. ale ci je to normalne, ked mas velke bolesti, tak to ti moze povedat snad len lekar.
Prosiim..nikto nic???