ahojte:-(s priatelkou som pol roka ale tento cas stacil na to aby sme sa sialene do seba zalubili,ona do mna aj ja do nej,je to krasne,lenze v poslednej dobe akosi zacala hovorit o sexe ze sa jej to hnusi a ze to nechce ze nechce nikdy mat deti,mna to vzalo nie ze by my slo o sex ani o nieco take ale chapete to vie chalana poznacit ked ma zit bez deti a bez takej tej rozkose,dobre tuto temu sme uzavreli,ale zas mala nejake probemy nevedela si to v hlave urovnat,vypisovala ze som iny ako pred tym ze sa koli mne trapi,ale ja som sa vobec nezmenil bol som ako pred tym,ten chalan co ju tak strasne miluje,neskor povedala ze by sme si mali dat paazu no ani nie pauzu no ze sa neuvidime tak par tyzdnov,neodvazila sa mi toto povedat do oci tak napisala,plakal som aj ona prosil som aby to nerobila,urobila to ale nevideli sme sa den,mala vicitky a tak ma zavolala von,ako by nic ani nechcela hovorit o tej pauze,noo zas nejaky cas ubehol,a tod my hovorila ze ma niekedy take zle svoje dni ze by mi najradsej dala´´kopacky, , navzdy...mna to zas troska vzalo...a ja som sa opytal ci sa mam pripravit na to najhorsie na rozdchod...a ona ze hej,velmi ma to trapi,strasne ma to trapi,kazdy vecer rozmyslam aj nad tymi najstrasnejsimy vecami,aj tieto riadky su pisane zo slzamy v ociach,strasne ju milujem,a viem ze aj ona mna...ale neviem co mam robit,,,,,nechcem ju stratit leno ona je moj osud!poradte mozte napisat aj na email.... hlavaposrana@azet.sk pls co mam robit?PORADTE MY SOM ZUFALU
NECHCEM.....
banan si trapny, trepes tu blbosti na uplne vazne veci....chot sa utopit
dakujem , dakujem vsetkym priaznivcom
banan, nahodou ja ta velmi "zeriem", len skoda ze si este nezrely:-) ale tesim sa ked budes mat priatelku, aspon sa nebude pri tebe nudit...najlepsie bude ako sa budete spolu natierat cloroxom (tvojim liekom na vsetko) ;-) drz sa
nada! ani v jedno prispevku som neotvoril usta. Iba pisem s klavesnicou. Dakujem za podporu.
banan tazke je pochopit aj teba ale tvpje pristavky su uple o prde kazdy ti tho povedal a tlais sa thu na silu keby si apon nieco nornalne povedal! thak si neotvaraj usta
KTO SA UZ SAM NECHAPE CO ROBI TAK TO JE PRINAJMENSOM VELMI SMUTNE!!!
podla toho co citam je nas viac pomozem ti i ked pochopit bnas je tazke lebo ani my same sa uplne nechapeme
a, dievca nevie co chce
b, hanbi sa ti to povedat
c, bude to psychicke, ale nie akoze je cvok len ma proste v sebe daky blok
d, ak je s tebou iba z lutosti tak to radsej ukonci, nestoji to za to
e, vsetko chce cas, mne sa v puberte tiez menili nazory kazdy rok, vyhlasovala som ze nechcem deti a tak...netreba to brat vazne, dospejete,zmudriete, uvedomite si co naozaj chcete
a kto tak meni nazory rychlo ako ona, tak asi celkom v pohode nie je.
mam 12 , dakujem vsetkym.
A myslim ze ked niekto povie ze mi da kopacky a ze sa mu sex hnusi so mnou, nemyslim ze ma vyznam ostavat s clovekom, ale samozrejme nazor druhym neberiem. Niekto ma rad sex aj s osobou co sa brani sexu a ma sex s nim znuseni.