ahojte:-(s priatelkou som pol roka ale tento cas stacil na to aby sme sa sialene do seba zalubili,ona do mna aj ja do nej,je to krasne,lenze v poslednej dobe akosi zacala hovorit o sexe ze sa jej to hnusi a ze to nechce ze nechce nikdy mat deti,mna to vzalo nie ze by my slo o sex ani o nieco take ale chapete to vie chalana poznacit ked ma zit bez deti a bez takej tej rozkose,dobre tuto temu sme uzavreli,ale zas mala nejake probemy nevedela si to v hlave urovnat,vypisovala ze som iny ako pred tym ze sa koli mne trapi,ale ja som sa vobec nezmenil bol som ako pred tym,ten chalan co ju tak strasne miluje,neskor povedala ze by sme si mali dat paazu no ani nie pauzu no ze sa neuvidime tak par tyzdnov,neodvazila sa mi toto povedat do oci tak napisala,plakal som aj ona prosil som aby to nerobila,urobila to ale nevideli sme sa den,mala vicitky a tak ma zavolala von,ako by nic ani nechcela hovorit o tej pauze,noo zas nejaky cas ubehol,a tod my hovorila ze ma niekedy take zle svoje dni ze by mi najradsej dala´´kopacky, , navzdy...mna to zas troska vzalo...a ja som sa opytal ci sa mam pripravit na to najhorsie na rozdchod...a ona ze hej,velmi ma to trapi,strasne ma to trapi,kazdy vecer rozmyslam aj nad tymi najstrasnejsimy vecami,aj tieto riadky su pisane zo slzamy v ociach,strasne ju milujem,a viem ze aj ona mna...ale neviem co mam robit,,,,,nechcem ju stratit leno ona je moj osud!poradte mozte napisat aj na email.... hlavaposrana@azet.sk pls co mam robit?PORADTE MY SOM ZUFALU
NECHCEM.....
Uz som to tu neraz pisala.Vztah je proces...Muzi su iní.Zial mam dojem ,ze len skusenostou sa to da pochopit.Zena je taka chcela by neustale pocut...Napisem to takto.CHceli by sme neustale pocut ako nas milujete,ake sme vzrusujuce,.......vacsinou nas uspokoja superlativy:))).No a muzi su takí ,ze ked vzplanu a chcu zenu mat tak sa menia zarazu su uzasní a chapaví a veria ,ze to tak bude stale.Takze zena v prvej faze zamilovanosti je paf z muza a muz zo zeny....A prichadza druha faza....co je uplne normalne.Motyliky ustupia a zacina sa taky normalnejsi zivot,ktory ked zena/dievca/ este nerozumie ,alebo respektíve nema skusenost je iny .Menej citov ,prejavov,laskavosti menej ohna.Nic zavazneho sa ,ale nedeje....len treba pochopit ,ze to tak je.V tejto faze sa zacinaju vynarat nase vlastnosti uplne inak ako doteraz.Clovek vidí viac chyby toho druheho a zacinaju mu aj viac vadit.Dalsia faza je ,ze sa snazim ako zena zistit preco moj partner sa sprava ako sa sprava.Kladiem si otazky.Uz ma nemiluje?Tvoje spravanie ,ktore je mozno len troska menej intenzivne moze u priatelky vyvolavat pocit neistoty a preto sa zacina spravat ako sa sprava a snazi sa dramatizovat situaciu aby zistila co sa vlastne deje...este zrejme nevie ,ze nic sa nedeje a na tom co sa deje sa da pracovat uplne pokojnym sposobom.Ako som pisala uz viac krat odporucam knihu na pochopenie odlisnosti muza a zeny ,ktora naozaj pomoze partnerom pochopit ,ze je to fakt ,ze sme iny a nemozme sa za to na seba hnevat ,ale potrebujeme pocopit ,ze to tak jednoducho je.Kniha sa vola:Preco muzi nepocuvaju a zeny sa nevyznaju v mapach Allan a Barbara Peasovci......nie zo vsetkym v knihe suhlasim ,ale 90% je podla mna o.k.Citali sme knihu spolu s manzelom.Da sa objednat na www.martinus.sk.
kolko mate obaja rokov? myslim ze to hra dost podstatnu ulohu...