Natividad – pes, ktorého zabili hladom a smädom v mene umenia www.milacikovia.sk
FUJ HANBA IM SVINE PRASIVE>>>
Keby ho stretnem na ulici tak mu naje.em , prepacte za vyraz..
taky v uvodzovkach "clovek" si nezasluzi ani zit...netvor
Ludia su strasni...cely svet je strasny...
ja by som bola zvedava,ci by sa mu zdalo ako umenie vystavit tam jeho,do nejakej sklennej klietky,naheho,vycerpaneho a nechat ho tam zdochnut.rada by som sa tam prisla zasmiat a poklaknut si pred neho ako pred velke umelecke dielo...urcite by bol spokojny
by ma zaujimalo co robili ti ostatni co sa na to pozerali
nikdy som nikomu nic zle nepriala ale ten tzv. umelec by si zasluzil skoncit horsie ako ten psik :-(
www.petitiononline.com = peticia proti tomu "umelcovi" - je tam vyse 392000 podpisov a kazdu sekundu pribudaju dalsie a dalsie - skuste si klikat na tlacitko obnovit a uvidite ako sa to cislo neuveritelne zvysuje... + samozrejme sa podpiste aj vy ak chcete - staci meno a e-mail.
ax jaj .... umelec... debil je to... sam sa tam mal priviazat uboziak...
keituskaaa, uz to tu pripomina forum slobody zvierat.
ale rozumiem ti, ani ja nemam rada, ked sa ublizuje ludom, zvieratam a ani inym zivym bytostiam. navyse, ak su bezbranne.
Aj my mame doma najdusika a je najuzasnejsi psik na svete. Je mi luto kazdeho tyraneho tvora. Cize aj zvieratka. napriek tomu sa chcem spytat, ci temy o tyrani az zabijani zvierat sem patria?