Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

prosím pomoc!!

Príspevok v téme: prosím pomoc!!
lukáášh

Dnes som asi polhodinu vkuse športoval behal som ale ked sme dohrali tak by bolo volako tažko na hrudnik a srdce som citil ako keby triaslo celym telom ale najzavažnejšie natom je že ete 5hodin potom som mal tep asi 120 čiim by to mohlo byt prosim pomoc!!Teraz mam ešte stále zvýšeny asi 90 za minutu.

evitajanita

jA SI MYSLIM ZE HRAVAS FUTBAL,AK NIE TAK JE TO TIEZ FYZICKY NAROCNY SPORT v PRVOM RADE BY SOM SLA K LEKAROVY A ZIADALA BY SOM ODBORNE VYSETRENIE MOJ SYN JE FUTBALISTA TELOM AJ DUSOV.TAKETO PROBLEMY MAL ALE DR.POVEDALA ZE MA SKOLIOZU PRETO HO BOLI V HRUDI JA SOM NASTOJILA ABY ISIEL NA RENGEN.VELMI SA JEJ TO NEPACILO A MALA K TOMU POZNAMKY .VYSLEDOK BOL KOLABS PLUC (DIERA V PLUCACH(TAK SME PRILI V POSLEDNEJ MINUTE DO NEMOCNICE.NENECHAVAJ SA NA NAHODU ZE TI TO PREJDE POTOM SA OZVI AKO SI POCHODIL

jaja

Lolo, ja som to tiež mala ako ty, ale bolasom na ušnom-pohotovosť, urobili mi výplach a bola som ako znovu narodená.

loloo

Pomozte mi niekto prosimm dneska rano som sa zboudil . aledva pocujjem neviem co mam robit. a leze mi to nanervy kedze zajtra nastupujem do novej roboty. neviem ako toto mam riesit

aloe

Nebývaš chorý? Neberieš nejaké lieky alebo antibiotiká?Máš nejaké zdravotné problémy?Ako často športuješ a o aké športy ide? Ak chceš, napíš:duratnakatka@zoznam.sk