Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Poriadny make-up

lala

Ja jednoznacne hlasujem za vichy...to je uplne najsuper a to som vselico poskusala..prekryva a mne aj zlepsil plet..a ked mas ten korektor k tomu...tak je to uplne super a odtiene je taky neutralny..teda je ich viac ale ten co mam ja...

Maria22

ahoj,ja používam od Avonu-nestierateľný make-up OF 10,Perfect wear,mne dosť vyhovuje,aj keď je trochu drahší,ale oplatí sa mi a dlho vydrží na pleti.Treba si ešte vybrať správny odtieň.

lenka22

baby a co poradite ked mi velmi rychlo opadnu ocne tiene? vydrzia mi cca hodinku a potom sa mi spravi taky ten pasi na viecku kde mi padne vsetok tien z oka... Pouzivam aj kryci krem na viecka, potom to prepudrujem aby som ich nemala mastne a aj tak to nevydrzi. Uz som z toho zufala, lebo zbytocne strkam peniaze do roznych ocnych tienov...

miksinka

ja som zas velmi spokojna s ELLEN BETRIX,a este aj MAYBELLIN!ale ten ellen betrix je fantasticky,perfektne kryje,super sa nanasa,takze vrelo odporucam:)))

majuska

pozrite, ja si myslim tiez Vichy Dermablend je super, stoji sice tusim 630 ale je fajn
Loreal true match je super, ale nevydrzi dlho
s Max Factorom nemam dobre skusenosti...

tish

vyskusala som uz skutocne vela druhov a znaciek a na prekrytie sa mi doteraz najlepsi zda l´oreal true math. len si treba vybrat spravny odtien. a na tvari dlho drzi a dava peknu jednoliatu farbu.

kvetka

no akoze ja si neviem vynachvalit max factor.je to super znacka,make up napriklad hypersmooth alebo aj ten s bielou a hnedou bazou je super.a ja mam trochu tiez vyrazky a lesklu plet a pouzivam max factor puder creme puff.je super a vydrzi aj pol dna.supeeer.

martinam

Ja mam zas bezproblemovu plet momentalne 26r. a ked si nanesiem podkladovy krem a na to make up, zacne mi zliezat pocas dna...myslite, ze je chyba v make-upe alebo kreme?
Dakujem