Poriadny make-up

36578

Premna je najlepsi Max Factor colour adapt...prekryje vsetko, ale je drahsi ako ten z lekarne. Tento make - up stoji okolo 540 SK. Ale stoji zato.

čiernoočka

Veru obycajny aknekolor z lekarne je na prekryvanie najlepsi,ale pocas dna sa zacne z neho plet neprijemne lesknut,ja si preto tvar este prepudrujem nech sa poraidne zafixuje a navyse to aj dobre vyzera.

lera

ahoj punklentilka, ja som tiez vyskusala vselijake make-upy, ale najlepsi, aky som zatial nasla je od Vichy Dermablend, nestoji sice 10 korun ale je fakt dobry

mirka 21

Najlepšie sú make-upy od Avonu, tie perfektne prekrývajú, zvlášť dobrý je penový make-up. Miss sporty je kozmetika pre puberťáčky. Tie make-upy vôbec neprekrývajú.

magduska

odporucam make up od lirene city matt perfektne zmatnuje kryje a odstranuje nedostatky pleti dostat ho kupit v lekarni a aj v obchodoch s kozmetikou je fakt super

lenka22

tiez tak ako kisi pouzivam miss sporty a nemam s tym ziadny problem, mam mastnu plet a perfektne mi sedi aj farebne

jaja

na plet zinerit a potom potriet mast skinoren od koznej.make-up vichy-normaderm,rimmel,manhatan,a tvar umyvat Ducrey-Keracnyl.to pomaha.a na noc krem ab-yong alebo nivea yong,garnier........aj pod make-up

jaja

na plet zinerit a potom potriet mast skinoren od koznej.make-up vichy-normaderm,rimmel,manhatan,a tvar umyvat Ducrey-Keracnyl.to pomaha.a na noc krem ab-yong alebo nivea yong,garnier........