Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Poriadny make-up

miji

odporučam, pri zakupení meikapu pýtaj si vzorky. V každej lepšej drogérií ich majú a sú tu aj kozmetiky ako AVON a tam je to samozrejme. Na základe vzorky a osobnej spokojnosti si už sama najlepšie vyberiš. Vzorku odporúčam z 2 dovodom: 1. kúpa kvalitného meikapu je už trocha drahšia záležitost, takze ho nebudeme kupovat naslepo, 2. zistis či ti sedí a ci nemás alergickú reakciu

ada99

kisi na bledu plet je fakt dobry samoopalovaci krem na tvar Loreal stoji okolo 329 Sk je dvojzlozkovy takze hned vyzeras tmavsia

miksinka

ten zinaryt ja fakt dobry,ten pomohol aj mne!a este aj eryfluid!ale ked som ho prestala uzivat,tak som bola zas tam ,kde pred tym!hlavne je nezrat sladkosti a hlavne cokoladku!!!

quelinka

babenky ja som pocula, ze na aknoznu plet je dobrry pripravok zinerit (od koznej) a ako prekrivac aknecolor. hmmmmmmmmmm holky si to u nas zatial pochvaluje. Ja uz nemusim moja plet uz polahky kremy proti vraskam, este keby take make-upy vymysleli co vrasky skryju a nevidno to.hmm.

kisi

Mne by ste mohli poradit nejaky make-up na trochu mastnu plet.....ja mam bledu plet a chcem ju mat trocu hnedsiu co mam spravit????prosimmmm poradte mi...dakujeeem:))

fel

aj ja pouzivam z Avonu,ten nestieratelny make up,treba si vybrat svoju farbu..je naozaj dobry a super prekryva nedostatky.