Chcem sa Vas opytat, poprosit o radu, aky make-up je naozaj dobry, co sa tyka prekrytua. Mnohe slubuju vselico, ale ja cchem vediet, ktory ma spravi clovek bez tych chyb na tvari?
Poriadny make-up
odporučam, pri zakupení meikapu pýtaj si vzorky. V každej lepšej drogérií ich majú a sú tu aj kozmetiky ako AVON a tam je to samozrejme. Na základe vzorky a osobnej spokojnosti si už sama najlepšie vyberiš. Vzorku odporúčam z 2 dovodom: 1. kúpa kvalitného meikapu je už trocha drahšia záležitost, takze ho nebudeme kupovat naslepo, 2. zistis či ti sedí a ci nemás alergickú reakciu
Veronika Ty Si Drugdova
kisi na bledu plet je fakt dobry samoopalovaci krem na tvar Loreal stoji okolo 329 Sk je dvojzlozkovy takze hned vyzeras tmavsia
nie zinaryt ale ZINERYT,sorry
ten zinaryt ja fakt dobry,ten pomohol aj mne!a este aj eryfluid!ale ked som ho prestala uzivat,tak som bola zas tam ,kde pred tym!hlavne je nezrat sladkosti a hlavne cokoladku!!!
babenky ja som pocula, ze na aknoznu plet je dobrry pripravok zinerit (od koznej) a ako prekrivac aknecolor. hmmmmmmmmmm holky si to u nas zatial pochvaluje. Ja uz nemusim moja plet uz polahky kremy proti vraskam, este keby take make-upy vymysleli co vrasky skryju a nevidno to.hmm.
jedoznacne ELLEN BETRIX....
super prekrije...miss porty....
Mne by ste mohli poradit nejaky make-up na trochu mastnu plet.....ja mam bledu plet a chcem ju mat trocu hnedsiu co mam spravit????prosimmmm poradte mi...dakujeeem:))
aj ja pouzivam z Avonu,ten nestieratelny make up,treba si vybrat svoju farbu..je naozaj dobry a super prekryva nedostatky.