Chcela by som uviesť pre baby taku anketu ,či sa vam pačia vačšie alebo menšie penisy? Ale možu sa aj chlapi vyjadriť aku velkosť skryvaju pred nami :-)))
Je velkosť penisu pre ženy doležita?
ee velkost nie je dolezita, pokial by teda nebol az velmi maly... ja som bola doteraz iba s dvoma a ani jeden by rekord nezromil, tomu mozete verit:D a dokonca ten druhy co ho ma mensieho s nim bol lepsi ako ten s vacsim.... vsetko je o tom, ci s nim vie narabat
...nic nad 18 uz nemoze sposobovat rozkos takisto ako ju nesposobi nic pod 14...
možem ja za to zbojník ,že taka mi narastla:-(( ?
Nepodstatne!
vcielka maja ty ju mas teda poriadnu..ja mam 21cm, ale kazdej zene sposobovalo bolest, ked som mal pri vyvrcholeni potrebu zasunut ho co najhlbsie..
no niekto ma rad vacsi niekto mensi, mne osobne stred :D a kazdy si moze predstavit pod pojmom stred co chce...
no mne sa pačia vačšie kusky od 18 do 22 cm ,lebo taky 15 cm je sice dobry akurat na fajku ale inak bohviečo mi tam dole nenarobi :-))
a je lepši aj hrubši penis ako nejaka párka len ...
pre mna je najdolezitejsi orgazmus :-)) a dlzka penisu mi vyhovuje od 15 do 17cm :-)
noo asi tak, taký zlaty stred je naj..
ja som zistila, ze mne najviac vyhovuje cca 17 cm, pri vacsich sa nedokazem urobit, nechapem preco, ale je to tak