Chcela by som uviesť pre baby taku anketu ,či sa vam pačia vačšie alebo menšie penisy? Ale možu sa aj chlapi vyjadriť aku velkosť skryvaju pred nami :-)))
Je velkosť penisu pre ženy doležita?
Ja len malickych vtacikoc uprednostnujem.nechcela by som muza s velkym to by bol aj dovod na rozchod.a kazdy vecer by som mu dala pusu na vtacika na dobru noc
no niekto este nemal zenu asi ked tak trepe :))
:DDD vaha zeny s tym naozaj nic nema:D
:D no myslim, ze vaha zeny podstatna nie je pri tom
ak má žena trebars 80 viac kilo je samozrejme že zvládne , a je aj lepsie urobí väčší penis. Pokiaľ má žena 50 kil, tak aj 15 cm jej pri určitých pohyboch môže byť veľký.Je to individuálne. Ináč uplne séhlasim stým čo napísal predomnou kojotos.
co to je mensi a vacsi penis? mini by sa mi nepacil, mne sa paci mojho muza :))
Meral som pred rokmi, v stoji mam nejakych 16-17 a je podla mna aj dost hruby, mozem riadne pomerat a spresnit miery
mno len tak by som chel , uz asi 50x bolo pisane ze prismerna veslkost muzkeho udu je od max 12-17 a je asi 1% sancaza ze ma niekto vecieho... vy by ste chcely 15metrivych pri tom mate celu dieru dlhu max ale fakt max 15 cm
ja mam radšej hrubšie ako dlhšie :-))
ale neboj xena aj mne sa pači taky 18 cm , ta velkost mi vyhovuje jednoducho , čo budem klamať, menšie mi nič nehovoria ,jedine ak su vynimočne hrube ale dlžka mi chyba prí nich