Takze ma problem.Som Bisexualka.Mam vsak problem najst si priatelku ..Myslim len na sex na nic viac.velmi by ma zaujimalo ak by niekto vedel poradit kam sa mam obratit vo svojom hladani :)Dakujem :)okrem pokecu typu azet a tak...
Lesbicky kde ste ?
Sex zoznamka - hespac.com za tie 2 mesiace som si pisal s hromadou bab a stretol sa asi s 5 alebo 6. nehovorim ze to boli vsetko top modelky, jedna bola co sa vzhladu tyka dost velke sklamanie. ostatne v pohode.
Najlepšia erotická sex zoznamka - fc4s.2track.info
takze, aj ja mam podobny "problem"
nic si z toho nerob. jedneho dna, tak ako to vsetci vravia, najdes dakoho kto ti spadne do oka.
ale ak nechodis do nejakych klubov alebo sa nepohybujes v komunite, tak si asi tazko niekoho najdes
podla mna chat je sice nebezpecny, ale mozes tam niekoho najst aj na sex aj na vztah a navyse po dlhsej komunikacii zistis sama aj co hladas presnejsie, aj kto ti vyhovuje
PS- ja som tiez stale freeeeeeeeeeeeeeee
keby si bola z KE tak aj na mna sa mozes obratit :)))
ach tho je hrozne aj ja mam straasnu chut na niehaku fajnu zensku : )je nas malo: ( ale thaka co tho skutocne precituje a nesmeje sa ako mechom buchnuta ,,vecsinou su vsetky ze aaa som bi som bi a boji sa ta co i len pobozkat ,,zenska trojka : ) tho je nieco
a odkial si, hmm ?
Nooo nie som z BA :( ..skoda.. A v com mi viac vyhovuje zena je dost tazka otazka pretoze to neviem ani tak popisat nejak ako manual :D skor je to o tej chuti a chceni ..proste mam chut na zenu ...neviem to inak vysvetlit .. :)ale nejde mi o nejaky vztah alebo co ten chcem mat s muzom normalne .. aj sex s chlapom je skvely ..so zenou chcem mat len sex nic viac ...pripadne byt kamaratky ale nie partnerky to urcite nie