CHUDNEM ALE NEVIEM CI SPRAVNE

Príspevok v téme: CHUDNEM ALE NEVIEM CI SPRAVNE
rynia

no zdravim :) ja som sa rozhodla ze zacnem chudnut a pecivo som vymenila za celozrne chlebicky takze na ranajky si dam dve zo syrom a sunkou na desiatu jablko na obed tanier polievky na olovrant zase dva chlebicky a vecer tiez chlebicky.som strasne maskrtna takze niekedy ked ma zachvati chut na sladke tak zas jem tie chlebicky:D nevadi ze ich jem tak vela?..ale ked ja naozaj neviem co ine mam jest aby som chudla:((

tamarka

pocujte....ako si robite tie salaty ku kuracinke? nikdy neviem, co mam spravne dat, ako sa ta a ta zelenina vola :D:D sak mi poradite :)

lenii

Priberá sa zo všetkého - ked to ješ na kvantá! Práve preto sa presadzuje štýl 5krát do dna a malé porcie... A daj stravovaniu trocha pestrosti.

rynia

:D tak dakujem tu knihu si zozeniem.ale mne tie chlebicky naozaj chutia no co uz:D a s tym chlebickov sa vazne pribera??? to som netusila to preco?:(

lenik

a co tak namiesto tolkych chlebickov (z ktorych praveze naopak- priberas) tak si dat tanier zeleninky? alebo nejake kuracie meso so zeleninou? jogurt? cottage cheese s paradajkou? cokolvek len nie tolko chlebikov:)

lenii

Aj ja som maškrtná, ale celozrnné chlebíčky tak často? Potom jedno balenie ti na kolko vydrží? :D Je tolko chutných a zdravých vecí... a ked chceš schudnúť doležitá je pestrosť, pretože na tých chlebíčkoch dlho nevydržíš...Ja mám chlebíčky odložené len na chvíle, ked zabudnem kupiť nejaké celozrnné rohlíky a vtedy sú mi vhodnou náhradou. Nie som nejaká super odborníčka na výživu, ale niečo už naštudované mám... vezmime to od začiatku: na ranajky môžše jesť napr. cerealnie s mliekom (ja konkretne oblubujem Fitness), alebo si uvar ovsené vločky, kukuričnú krupicu (ale nie pšeničnú, žiadne maslo na dochutenie, ale džem a použi radšej sójovú náhradu mlieka). Na desiatu (ja chodím ešte do školy) si aj ja beriem jabĺčko, alebo banán, alebo v zimnom období si ošúpem pomaranč, poprípade grep. Obed mám cez týžden školský, cez víkendy si varím zdravo podla knihy doktora Bukovského.Fakt ju odporúčam!!! Hlavne tú najnovšiu ,Hned to bude". Sú tam recepty, ktoré sú zdravé, chutné a hotové za polhodinku. Na olovrant papám jogurt, samozrejme nízkotučný a na večeru, ked chcem len niečo lahšie tak si urobím tofu so zeleninou, alebo výnimočne je vhodné aj kura so šalátom (ale bez ryže či zemiakov!). Ešte raz teda dávam do pozornosti recepty Bukoského a jeho kuchársku knihu... najdeš tam kopec zaujímavostí a myslím že nebudeš mať problém vymeniť tie chlebíčky na ranajky, olovrant a večeru občas aj za niečo iné :o) Jedlo pri chudnutí má na výsledku zhruba 60% a zvyšok je zdravý pohyb. Nezabudni sa 4-5krát do týždna venovať nejakej aerobnej činnosti (ako je beh, stacionárny bicykel a iné).