Neviem si spomenut - ako je to mozne?

Príspevok v téme: Neviem si spomenut - ako je to mozne?
confused

Je mozne zabudnut, co ste sa ucili na VS? Posledny rocnik bol pre mna velmi traumatickym obdobim, statnice som prezila v totalnom strese...po skole som odisla do zahranicia a v oblasti, ktoru som studovala som 4 roky nepracovala. Teraz by som sa k tomu chcela vratit, ale malo co si pamatam. Ked citam clanky z tej oblasti, chapem o com to je...ale nie je to ono. Myslite, ze sa staci do toho opat "dostat" (samostudiom) alebo som to vazne zabudla? Vdaka za rady.

milaja

škola je teória....všetko čo potrebuješ sa naučíš až v zamestnaní...a z tej teorie je vela toho odlišného..viem to sama na sebe..robím už druhý rok v tom čo som vyštudovala a stále sa len učím a vidím kolko toho ešte nezvládam...škola je život..neuspech počiatočný ber ako motiváciu..určite ak ťa tvoj odbor baví tak neujdi zo strachu...držím palce...

zinedin

Confused... to mas vsetko ulozene v podvedomi. Mozog si pamata len 20% informacii, nema sancu si vsetko vybavit. Ked nepouzivas cudzi jazyk tak tiez si ledva vybavis tie slovicka, ked si ich zacnes znova studovat, zistis ze ved to vies! :-)

confused

ahoj vitana, vdaka za povzbudzujuce slova:-) Mam obavy, pretoze tie 4 roky su predsa len dlhsia doba...a ked ty pises, ze si sa citila vymleta, ja mam pocit, ze mi amputovali mozog niekedy ;-) Ja len dufam, ze to tam este stale niekde je....tie vedomosti...aj ten mozog;-)

vitana

confused nebud z toho smutna, ja som skoncila tiez minuleho roku a tiez som bola v zahranici. sice len pol roka, no ked som sa vratila, totalne som sa citila vymleta. myslela som si, ze nic neviem. a pritom na statnice som bola nadupana jak das :) no teraz som si nasla pracu a zistujem, ze toho viem dost :) neboj sa nic, v tej skole sa na teba nieco nalepilo. v pravy cas ti to zapne a uvidis ze predsa len nieco vies. ked mas pocit, ze sa k tomu "zabudnutemu" musis vratit, tak si len tak zbezne prebehni niektore prednasky, alebo statnicove otazky a uvidis, ze ti zapne :)