Je mozne zabudnut, co ste sa ucili na VS? Posledny rocnik bol pre mna velmi traumatickym obdobim, statnice som prezila v totalnom strese...po skole som odisla do zahranicia a v oblasti, ktoru som studovala som 4 roky nepracovala. Teraz by som sa k tomu chcela vratit, ale malo co si pamatam. Ked citam clanky z tej oblasti, chapem o com to je...ale nie je to ono. Myslite, ze sa staci do toho opat "dostat" (samostudiom) alebo som to vazne zabudla? Vdaka za rady.
Neviem si spomenut - ako je to mozne?
škola je teória....všetko čo potrebuješ sa naučíš až v zamestnaní...a z tej teorie je vela toho odlišného..viem to sama na sebe..robím už druhý rok v tom čo som vyštudovala a stále sa len učím a vidím kolko toho ešte nezvládam...škola je život..neuspech počiatočný ber ako motiváciu..určite ak ťa tvoj odbor baví tak neujdi zo strachu...držím palce...
Confused... to mas vsetko ulozene v podvedomi. Mozog si pamata len 20% informacii, nema sancu si vsetko vybavit. Ked nepouzivas cudzi jazyk tak tiez si ledva vybavis tie slovicka, ked si ich zacnes znova studovat, zistis ze ved to vies! :-)
ahoj vitana, vdaka za povzbudzujuce slova:-) Mam obavy, pretoze tie 4 roky su predsa len dlhsia doba...a ked ty pises, ze si sa citila vymleta, ja mam pocit, ze mi amputovali mozog niekedy ;-) Ja len dufam, ze to tam este stale niekde je....tie vedomosti...aj ten mozog;-)
confused nebud z toho smutna, ja som skoncila tiez minuleho roku a tiez som bola v zahranici. sice len pol roka, no ked som sa vratila, totalne som sa citila vymleta. myslela som si, ze nic neviem. a pritom na statnice som bola nadupana jak das :) no teraz som si nasla pracu a zistujem, ze toho viem dost :) neboj sa nic, v tej skole sa na teba nieco nalepilo. v pravy cas ti to zapne a uvidis ze predsa len nieco vies. ked mas pocit, ze sa k tomu "zabudnutemu" musis vratit, tak si len tak zbezne prebehni niektore prednasky, alebo statnicove otazky a uvidis, ze ti zapne :)