Som student na gympli toho roku matura doučko prijímačky na vš vodičák proste to nejd enemam cas vôbec na oddych nevladzenm z dychom neviete niekto poradit nejake lieky na lepsiu pamet lepsiu koncentraciu memo plus už mam niečo ine ????
Nevladzem dalej ta skola ma ničí
ja pre stres v praci nemozem vobec jest, ono je a bude furt nieco co sa ti bude zdat ze nezvladas, len to netreba vzdavat, a ja sa tiez snazim nevzdat to
no ja mam tento mesiac dost nabity a este k tomu mam v utorok absolventske z hudobnej :D
viem o čom vravíš, na skúške ma triaslo od nervov a mala som pocit, že sa mi nedá dýchať- to bolo asi zo stresu, netreba si to pripustiť. napíš RNG.
ja končím výšku, k tomu som mala depresie z hak, a beriem na ukľudnenie ľubovník a nielen na pamäť ženské gingko (dong quai)
caves ja tiez chodim na gympel a tiez tento rok maturujem. asi o mesiac :( a to mam buduci tyzden dvoje prijimacky. Pridem zo skoly a sprtam az dovecera kazdy den.Ale zase o dva mesiace mudem mat 4 mesiace volna :)drz sa. inak uzivam ginko je to celkom ok
baby neurazajte, nie nechodim na oxford, ale mala som na VS 2 skusky, na ktore som sa musela ucit viac ako na maturu. a nepisala som ze vsetky skusky su take tazke, niektore su lavou- zadnou, na niektore sa clovek musi ucit,ale na tie dve som sa nadrela riadne a niektori sa na jednu z nich ucia rok a pol denno denne. Takze poviem ti, radsej yb som si zopakovala maturu nez tu jedinu skusku.
tak ja som certsvo po maturite a ucim sa na prijimacky na oxford..ja umriem asi...mam hlavu ako dyna...a to idem na pravo po anglicky...ja sa tam chcem dostat a preto bojujem...nenecham to len tak...pijem kvanta cistej neperlivej vody a ryzove chlebiky ked som nervozna:D...pomaha mi to...teraz som sa akurat doucila a idem spat...vacsinou to taham aspon do jedenastej ale dnes si davam relax noc...
Len nie ginko prosim, budes unaveny omnoho viac nez teraz, overene na viacerych ludoch
možno ginko, ale ty si ešte maludučký a to čo ťa čaka je malina oproti naozajstnému životu:) hlavu hore, vodičak je ľahká vec:) maturita, tiež, potom sa usmeješ o pár rôčkov nad tým.
Chod si zašportovať a dokonči to čo si začal.
cav Martuin, ja som na tom tak celkom podobne. nechodim n doucko ani vodicak ale tiez som z toho na nervy, mimoch. tiez som maturantka ale beriem to z tej lepsej stranky- pride vytuzene volno. Tiez venujem kniham vacsinu svojho casu a dost som z toho unavena ale kazdy tym presiel a musime i my.
Maturita- formalita- aspon dufam. tak sa drz, aj ja sa budem !!!
A stastnu ruku...toho 19.