Mam ist k zubarke, nikdy mi to nerobilo problem ale naposledy ked mi davala plombu bolelo to otrasne a este aj dva dni po tom, odvtedy mam strach. A boli injekcia ??? Este som ju vdakabohu nepotrebovala ale teraz...???
ZUBY!!!
Nooo som tu sice ubolena ale zijem:)) Dnes to bolo bez injekcie nemusela hlboko vrtat nabuduce mi vraj da injekciu. Mam na to 1 mesiac aby som sa psychicky pripravila.
prezijes neboj...len ci zubarka...prinajlepsom pride o sluch... :D
No poradim sa teda so zubarkou nech uz robi co chce len nech to neboli boze...potom napisem ak prezijem:))
mna injekcia boli velmi, az mi oci slzia, ked mi vstrekuje obsah striekacky do dasien...ale je to len par desiatok sekundova zalezitost...ale potom moze veru aj polhodinu vrtat a nic...
Musíš to len vyskúšať, potom sa ozvi ako si cítila injekciu, či pomohla
Do kelu za hodinu a pol odchadzam a...len dufam ze sa pred ambulanciou neotocim na opatku a neodidem, uz to odkladam vyse pol roka...same vyhovorky preco nemozem...hroza.
Aha, no tak neviem, mne zabrala a riadne, cítila som tlak vŕtačky ale bolesť nie, ani injekcia ma nebolela, asi záleží na tom aký máš prah bolesti
Jancecka a dobre ti zaberie pri vrtani ta injekcia??? Kamoska ma odhovara ze jej nezabrala a bolela ju aj injekcia ajvrtanie. Teraz neviem.
Ja si bez inekcie nedám do úst ani pozrieť :D strašne sa bojím bolesti zubov, zo zúbárky mávam nočné mory, radšej si vždy priplatím injekciu,ktorá mňa vôbec nebolí, príjemne to štípne a zachvílu mi vykrúca ústa a necítim ani pery a jazyk :D je to príjemné :D a môže si vŕtať koľko chce :D