RNG-mam otazku

RNG

Zatial som sa stretol len s dvoma ludmi zo stovak, ktori mali reakciu na GSE. Ovela vacsie percento je ludi s reakciou na mlieko alebo lepku.
Takze sa citim bezpecne, ked radim GSE. Vcitane na problemu s oblickami.
O lecitine ani nehovoriac, tej je vlastne vsade v malych mnozstvach, problem je len, ze vzdy sa nachadza nasyteny tukmi a na odtucnenie ciev a tela ho potrewbujeme dostat cisty, bez tukov, aby rozpustil nase tuky.
Na alergie som spomenul,quercitin, bromelain, vitamin C,dumbier, GLA(pupalkovy ci borakovy olej).
Na cistenie ladvin caj z byliny chanca piedra, ktory nielenze rozpusta kamene, ale je aj ciastocne antimikrobialny.

adelai

Dakujem velmi pekne. No este sa chcem spytat... Moze GSE a lecitin uzivat kazdy? Napriklad ludia, ktorý majú problém s oblickami. Alebo alergiu na buriny, travy, pel...

RNG

moj vyber je firma Nutri Biotic, ktora ma 33% originalneho citricidalu, patentovaneho aktivovaneho vytazku z grapefruitovych semienok, s nizkym obsahom naranginu.
Vytazky s vyssim obsahom naranginu(z duziny grapefruitu) mozu mat kontraindikacie s liekmi vo vacsich davkach.
......
Lecitin rozpusta(emulzifikuje) tuky.
Cisty suchy granulat(90-95%) je dobry z rozlicnych firiem.
Odporucena davka je 1-2 krat do tyzdna polievkova lyzica. Niektori vyrobcovia odporucaju kazdodenne lyzicu, ale podla mna to je zbytocne vela.
Hlavny dovod, pre co odporucam kazdemu brat lecitin je cistenie ciev od tukovych usadenin, ktore vedu k vyse 52 % smrti zo zlyhania organov(porazky, infarkty, zlyhanie pecene, ladvin...)
Bez poriadnej krvnej cirkulacie sa organy doslova rozpadaju.
Ze to zaroven rozpusta tuky aj inde v tele,je len uzitocne extra. Tiez lecitin je potrebny pre cinnost mozgu, zlepsuje a zrychluje myslenie.