kedy uz budem tehotna???

Príspevok v téme: kedy uz budem tehotna???
lenka22

ahojte baby, aj mamicky :)
s drahym sa pokusame o babo, sice "este len" stvrty mesiac, ale sme nedockavi. Vzdy ked dostanem kramy sme smutni, drahemu sa aj zalesknu slzicky v ociach... Chcem sa vas opytat co robit (okrem sexu), jest, alebo ja neviem co aby som bola tehotna co najskor. Od pondelka by som mala mat plodne dni, tak mi mozte dat nejake tipy ak mate odskusane :))) a o 4 hod. rano uz mame na plane vstavat :)
dakujem vam vopred za vsetky prispevky

lenka22

no baby riadne ste sa hecli s prispevkami, dakujem vam za vsetky rady a povzbudenie :))) uvidime ako sa to vsetko vyvrbi, urcite dam vediet:)

agina

nadovecka urputne sme sa nesnazili.Len sme si povedali, tak mozme skusit aj bez antikoncepcie, ak sa podari, tak sa podari.A podarilo sa hned prvy mesiac.Tehotna by som urcite nikam neletela, to uz budem v 5.mesiaci.

floral

nadovecka, ja som praveze az priliz pri zemi. s frajerom som zacala byvat od prveho dna. (ale platili sme podnajmy na dvoch adresach. neusiel ani rok a nasli sme si jeden spolocny. mam vela znamych, ktori sa 'na to' vrhli a su stastni a aj takych co cakali roky na spolocny zivot a rozisli sa. ziaden recept ani casove ohranicenie neexistuje... ak su dvaja spokoni a stastni, tak je urcite ten spravny cas na babo. vela mojich kamaratiek prizliz dlho cakalo, budovali karieru a teraz maju priliz vela rokov, zdrav.problemov… a dieta uz mat nemozu.

nadovecka

agina - snazenia...To znie tak urputne a snazenlivo:) Ja sa o dita nebudem "snazit", jednoducho sa pomilujeme bez ochrany a fajn, dufam, ze sa nebudeme musiet "snazit"...Asi tiez nemas vybudovany rebricek priorit, kedze sa o dieta "snazis" a na druhej strane chces aj cestovat...K moru kludne leties mozes, ked nemas rizikove tehotenstvo. Nasi susedia leteli na Hawai asi mesiac pred porodom, aby si este oddychli pred prichodom dietata...Ked je zena zdrava, nie je problem.

nadovecka

floral, ide o to, ze kazdy clovek je iny, aj ked sa dvaja neviem ako miluju, spoluzitie je nieco uplne ine, lebo kazdy z nas ma ine zvyky a treba zistit, ci dvaja spolu mozu zit. Hovorim podla seba, s manzelom som zacala zit po dvoch dnoch, co sme sa videla a piatich mesiacoch, co sme boli na dialku a trvalo take tri rocky, kym sme sa zohrali, takze to nie je len o tom, ze dvaja vedia, co chcu, keby to tak bolo, neboli by rozvody a to cislo je dost vysoke a hadam sa neberu ti, co nechcu...Velmi lietas v oblakoch. Trochu zdravej reality by neuskodilo. Dieta este nikomu nezocelilo vztah, rozdvadza sa ovela viac ludi s detmi ako bez...

pomoc

ahoj lenka22,nas syn uz ma sice 3r.a cakali sme 11r.kym to prislo nikam sa neponahlaj ked to bude mat prist tak to pride cim viac to chcete a myslite nato tym to pojde pomalsie treba sa ukludnit a nemysliet nato ked mozte chodte niekam na chatu pridete na ine myslienky a skute to tam nam sa to podarilo ked sme kupil byt prerabali sme a ked sme to najmenej cakali tak vtedy to prislo treba tomu nechat volny priebeh vela stastia

floral

nadovecka, dvaja rozumni dospeli ludia nemusia randit dva roky ak vedia co chcu...
lenka22, tak si este uzivajte jeden druheho, kym pridu tie dvojicky ;-)drzim palceky.

lenka22

evitajanita dakujem za prianie dvoch, to by som aj brala nakolko mame nabeh na dvojicky :))) moja mamka je z dvojiciek aj draheho mamina mala v rodine dvojicky, ale zial sa nedozili dospelosti.

evitajanita

Ale Lenka nemala by si to brat tak tragicky vad ste mlady a ja verim že budeš mat detičky.Chodte na dovolenku kde si psychycky odýchnete aked to budeš najmenej očakavat tak to pride Ja Ti prajem zo srdca najmenej 2.