ahojte baby, aj mamicky :)
s drahym sa pokusame o babo, sice "este len" stvrty mesiac, ale sme nedockavi. Vzdy ked dostanem kramy sme smutni, drahemu sa aj zalesknu slzicky v ociach... Chcem sa vas opytat co robit (okrem sexu), jest, alebo ja neviem co aby som bola tehotna co najskor. Od pondelka by som mala mat plodne dni, tak mi mozte dat nejake tipy ak mate odskusane :))) a o 4 hod. rano uz mame na plane vstavat :)
dakujem vam vopred za vsetky prispevky
kedy uz budem tehotna???
floral: moj manzel nema rad saunu, takze ho nemusim oducat :))
pre ostatne: neviem ako ste prisli na to, ze sexujeme len pocas plodnych dni... to o 4 rano sme skusili len raz, no nic prijemne, tak sme to zavrhli. inac v posteli (aj mimo nej) fungujeme tak ako keby nic, proste si uzivame sex, ale mame aj ocakavania, tak nejak vzdy pride rec aj na babo.
A ako bonus bol u nas vcera kamos a cakaju s manzelkou dvojicky - chlapcov, tak sme sa super zabavili na tom, ako to zistili :))))
floral, ti, ktori spolu preziju par spolocnych mesiacov su zvycajne aj ti, co sa rozvadzaju:) este nevies riesit zlozitejsie situacie s partnerom a uz tu je treti clen...To uz radsej skocit do spermobanky a mat anonymneho darcu, bez problemov:)
ahoj lenka22, aj ja by som chcela mat babo:-)...a tiez si myslim, ze ked su dvaja zalubeni, tak ho mozu mat kludne aj po par spolocne prezitych mesiacoch. asi sa na to netreba obzvlast sustredit. skuste dovolenku pri mori. manzelovi zakaz saunu...a hlavne ziadne nastavovanie budikov na 4rano...(aj ked to moze byt prijemne prebudzanie sa:)
ale to bolo druhé musím povedať, to je určite iné ako pri prvom:-O
no neviem mimikru - mne sa stalo práveže pri druhom, že som bola na sono hned mi rástlo brucho ani nie rástlo ale bolo nafuknuté a nezapla som nohavice. Išla som a že nič že dostanem. No nedostala som, a išla som na sono o 2 týždne a bola som v 6 týždni. takže moc by som tomu tiež neverila.
no moja rada je : otehotnieš ked sa na to nebudete sústrediť a vzdáte to. Ja som takto chcela hrozne druhé dieťa a robili sme vážne všetko, baby aj stojky:-O a ked som praštila že to nemá význam už sa nám nezadarí, tak to prišlo. A takto to mali aj dalšie 2 kamošky že až ked to vzdali....
nadovka, tehotna nie si ani nahodou, plod by uz bolo vidiet na ultrazvuku, to ti povie kazdy skuseny gyndak.
lenka22, my s manzelom presexujeme a premilujeme taktiez tyzden a dieta nechceme:)) Nie je to podmienkou pre casty sex. Dufam, ze sa mily nerozreve, ked si pojdes dat vlozku:))
baby diki za rady a pripomienky, tento tyzden sme presexovali a premilovali, pre tych co chcu rypat - nerobili sme mechanicky dieta, ale sme si uzivali sex tak, ako inokedy predtym :)))
nadovka, mozno sa len prezieras. V prvom mesiaci ti nema co rast, kedze zarodok ma par milimetrov...Brucho za normalnych okolnosti zacne byt vidno tak vo stvrtom-piatom mesiaci.Je to tuk, nie dieta.