co s volnym casom

soni

Tiež som si pred pár ročkami myslela, že žijem nudný a stereotypný život, decká sú už odrastenejšie a majú svoje záujmy a manžel je taký domased, veľmi ťažko ho niekam von vytiahnem. Sedávala som doma a dosť som šila a venovala sa ručným prácam. Povyšívala som kopu kvetinkových obrázkov, ktoré nám zdobia predsieň. Ale postupne som sa začala venovať aj iným aktivitám a hlavne to robím aj pre svoje zdravie a baví ma to. V prvom rade som začala pravidelne bicyklovať po Dunajskej hrádzi, s kolegynkou z práce chodievame často na turistiku po Malých Karpatách, už máme prelezené celé okolie BA, tento rok aj vlani som sa splavovala Malý Dunaj, vlastne by sa toho dalo ešte vymenovať dosť... Ale čo ma poriadne draplo a je to pre mňa skoro ako droga je brušný tanec. Baby, treba to skúsiť a už sa toho nevzdáte! Voľakedy som sa počas mojich "dníčkov" skoro zvíjala od bolesti, teraz mi stačí párkrát "zaosmičkovať" panvou a bruškom a je po probléme. Teraz svojich pár kilečiek navyše, vidím ako pozitívum, veď sú MOJE a mám čím triasť. Radikálne som zmenila sposob obliekania, z voľných blúziek a tričiek, ktoré maskovali moje prednosti som našla aj odvahu navliecť sa do obtiahnutého trička, nemám problém si také požičať zo skrine svojej dcéry. Veď aj na hodiny brušných tancov chodia niektoré matky s dcérami. Aj keď vekový rozdiel niektorých báb v kurze može byť aj okolo 20 rokov, můžem povedať, že všetky sa cítime veľmi dobre. Som spokojná.

broňa

ja tiež rada štrikujem,ale už nie je čas,potom šijem-obliečky na vankúšiky také volánové pre kamarátky a deti.občas aj niečo na seba,ale to už zriedkavo.vyšívam,čítam,rada chodím do prírody len tak sa poprechádzať alebo zbierať čo príroda dá do kuchyne.a ešte šport,plaváreň ale to len keď sme partia.a milujem túry a návštevy príbuzných na dedine.

dzzana

caute, ja som min tyzden zbadala letaky, ze sa zacina kurz brusneho tanca a celkom som sa namotala. asi tam zacnem chodit :O) a este by som rada na aikido. inak tancujem v lud. subore uz velmo dlho a rada sa prechadzam, chodim lozit po umelych stenach, pocuvam hudbu, sedim na lavicke a pozorujem ludi ...

sunnysweetie33

bicykel,korcule,prechadzky s priatelom,kino,plesy,fotenie prirody,telka,PC,..ale inak si myslim,ze mam velmi nudny zivot..

tish

kocky teda urcite nie ja by som ani nechcela neviem si predstavit krasne shimmi bez bruska...ale ak sa tomu venujes intenzivnejsie cele telo sa spevnuje, tak pekne zensky. aspon u mna to tak po roku je. a ak sa tancuje spravne vobec to nezatazuje organizmus a pohyby su prirodzene a v ramci moznosti.