Ahojte všetci, ktorých trápi nečistá pleť. Mám za sebou dva ťažké roky, ktoré ale stáli za to. Konečne už nemám akné vulgaris a možem smelo chodiť medzi ľudí. Ostali mi nejaké jazvy, ale čo je to proti tej hrôze, ktorá ma špatila predtým. mám dvadsať rokov. Ešte pred touto kúrou som pobehal celé Slovensko, dokonca som bol u liečiteľa na Morave, ale nič výrazne nepomohlo. Posledný pokus mi ale vyšiel a rád by som sa s vami podelil o informácie. Kto má záujem, napíšte.
VYLIEČENĚ AKNE VULGARIS - konečne šťastný
tak ho nechajte, ved ked nechce, asi vie preco. co do neho rypete!
ano, daj sem svoj mail! aj ja mam zaujem. tak ho prezdrad, nebudeme ti vypisovat, len nam das kontakt.
tak naco si sem dal tuto temu? to predsa nikomu nepomoze. tak sem daj aspon svoj mail a daj nam kontakt cez mail. ked chces pomoct, tak pomahaj!
no ja by som vam rad pomohol, ale na tomto fore sa nesmie davat kontakty, aj tak by to za chvilu zmazali. tak neviem. to asi nejde.
To som rada, že ti to takto ustúpilo. Ja nemám akné až v takom stave, ale ani porcelánovú pleť ako babenky v časopisoch. Čakala som nejaký nápad ale vôbec nevadí, že si ho nepovedal, som rada s tebou, že ti to takto prešlo. Ja som teraz začala s mydlom a studenou vodou, a musím byť trpezlivá, to viem. Mám aj konopný krém, tak to vyskúšam s tým.PO 2 týždňoch vidím zlepšenie, nie o 100% ale sú to len 2 týždne, čo by som čakala?
Prajem ti krásny deň :D
a este co keby si nejako pomohol tzm, co to potrebuju, napriklad napisal nejako blizsie, kam si isiel, ka maju ludia volat a tak...lebo tento tvoj prispevok velmi nepomohol tym, co stale trpia...im je jedno, ze ty si vylieceny, ked oni maju problem vyjst na ulicu, vies....
sorry, nebol som pri pocitaci. takze: najskor som bol samozrejme u koznej lekarky. dostal som nejake lieky, tie zabrali tak na dva tyzdne, ale len trocha. potom som striedal antibiotika jedno za druhym, velmi mierne zlepsenie. potom som isiel k inemu koznemu lekarovi, opakovala sa predchadzajuca skusenost. tak som bol u liecitelky, dala mi nejake bylinky, predpisala dietu, trolilinku pomohlo, ale nie nadlho. zase som isiel k dalsiemu koznemu, dostal som dalsie lieky, uspech velmi mierny. pripominam, ze som mal akne nielen na tvari, ale aj na pleciach a chrbte. neviem, ci niekto z vas vobec vie, coje to akne vulgaris, na to naozaj nie je pekny pohlad. potom som skoncil u jedneho homeopata, tam po pol roku nic. isiel som k liecitelovi na moravu, zase skoro nic. no a to som uz rozmyslal (celkom vazne) aj nad tym, ze takyto zivot nechcem uz zit. takze uplne prirodzene som nakoniec musel ist k psychiatrovi, ale po uzivani liekov ktore mi predpisal sa mi vsetko neuveritelne zhorsilo. chodim na vs, ale potom som prerusil studium, tak sa uz nedalo vobec vyjst na ulicu. mamina bola z toho tiez nestastna, ale nevedeli, co maju robit. vsetci lekari tvrdili, ze to ustupi do 30-ky. ale co akoze som mal dovtedy robit??? sesternica chodila k jednej lekarke do bratislavy. mala sice ine problemy, ale sa jej to vyriesilo, tak raz ked boli u nas na navsteve mi povedala, aby som tam skocil, mozno mi bude vediet pomoct. najskor sa tama nedalo vobec dovolat, potom sme sa dovolali, ale namiesto toho, aby ma objednala na liecbu, dala mi telefonne cislo jedneho chalana, ktory tiez mal akne a sa u nej liecil. tam som vobec nechcel volat, lebo som to nechapal co to ma znamenat. nakoniec mu zavolala mama. povedal, ze sa liecil vyse roka a ze uz akne nema. nikdy sme ho nevideli,ale tiez hovoril, ze to mal velmi zle. potom mama dohodla to vysetrenie a zacal som robit vsetko, co mi kazala, uzivat lieky, ale aj bolo treba starat sa o plet. aj som mal taku miernu dietu, ale to sa dalo. asi az o pol roka sa to zacalo zlepsovat. ale to mi aj ten chalan hovoril, ze mam byt trpezlivy. naozaj to trvalo dlho, ale neviete si predstavit, aky som teraz stastny. jazvy sice mam, ale uz nemam tie hrozne obrovske zapalene kopce po celej tvari a chrbte. predtym sa na mna kazdy vyjavene cumel, teraz si ma nikto nevsimne. je to fakt dobry pocit, to pochopi len ten, co mal niekedy takyto problem. to nezakryje ziadny kryci krem, je to mozno este strasnejsie. preto som v takej euforii zalozil tuto temu, mozno to bola blbost, ale chcel som len tym povedat, ze sa akne naozaj da vyliecit, len to chce cas a trpezlivost. mozno som vas tymto sklamal, ak ste cakali, ze vam poviem nejaky jeden liek a vsetko bude o.k. ale mne je jedno, ze to trvalo tak dlho, ja som stastny, ze to mam za sebou.
davaj janko, rozprávaj