VYLIEČENĚ AKNE VULGARIS - konečne šťastný

Príspevok v téme: VYLIEČENĚ AKNE VULGARIS - konečne šťastný
janostastny

Ahojte všetci, ktorých trápi nečistá pleť. Mám za sebou dva ťažké roky, ktoré ale stáli za to. Konečne už nemám akné vulgaris a možem smelo chodiť medzi ľudí. Ostali mi nejaké jazvy, ale čo je to proti tej hrôze, ktorá ma špatila predtým. mám dvadsať rokov. Ešte pred touto kúrou som pobehal celé Slovensko, dokonca som bol u liečiteľa na Morave, ale nič výrazne nepomohlo. Posledný pokus mi ale vyšiel a rád by som sa s vami podelil o informácie. Kto má záujem, napíšte.

bracek

nic ma netrapi, som krasny rytier bez problemov. vzdy ochotny pomahat trpiacim. raz pomozem aj tebe. citim, ze uz to nutne potrebujes.

dada

Ahojte,aj ja mam problem s pletou,raz sa mi to zlepsilo potom sa mi to zhorsilo,tiez som zufala s toho,ale mam dve krasne deti,ktore mi kazdy den daju silu a povzbudenie,tiez som vyskusala vsetko mozne,aj u koznej som bola,zinerit pouzivam teraz a na tvar La Roche Posay gej na tvar a stale nic,mam to uz troska lesie,ale este to nieje take ako to ma byt..viem aky je to pocit ked pozeraju na vas ludia ako keby ste spadli z oblakov..strasny pocit..

bracek

mila zajacica, alebo zaja, alebo ako si sa premenovala, nikde som sa nepremiestnil, iba som intuitivne vycitil, ze sa tu niekomu ublizuje a to moje rytierske srdce nemoze zniest. preto som zakrocil.

janostastny

O.K. ja nemam ziadny dovod vam nedat svoj mail, nie som ziadny politik ani celebrita, ale dufam, ze budete pisat iba z takehoto dovodu. nerad by som si menil mailovu adresu, som na nu dost zvyknuty.

zaja

mily bracek, tusim si sa premiestnil z temy tangace na temu akne vulgaris. musim uznat, ze inteligencne rasties...he-he...

dada

Ahojte,aj ja mam problem s pletou,raz sa mi to zlepsilo potom sa mi to zhorsilo,tiez som zufala s toho,ale mam dve krasne deti,ktore mi kazdy den daju silu a povzbudenie,tiez som vyskusala vsetko mozne,aj u koznej som bola,zinerit pouzivam teraz a na tvar La Roche Posay gej na tvar a stale nic,mam to uz troska lesie,ale este to nieje take ako to ma byt..viem aky je to pocit ked pozeraju na vas ludia ako keby ste spadli z oblakov..strasny pocit..