mala otazocka

Príspevok v téme: mala otazocka
sikavka

Heh, no. Mam taku otazku. Zacinam skusat robit frajerovi rukov. Lenze netusim ako. Nejake tie bohyby viem, to chapem, a su pre mna celkom prirodzene, ale. Asi nieco robim zle, pretoze sa mi este nestalo, ze by sa spravil. Teda...problem je v tom, ze on ma trenky. Neviem, ci to tak vobec ide, ale ak ano, tak ako uvidim, ze uz strieka, alebo tak? Pls normalne rady, ja viem, smiesne otazky, ale bodla by pomoc. Diki

ivka123

prepac, ale trochu ta musim zneistit - varovat. nemyslim si, ze vies co robis... verim tomu, ze vies pokade az chces/nechces zajst, ale mala by si vediet, ze to nie je len tak. sama pises ze nie je lahke prestat, no postupne zistis (a mozno to uz aj vies) ze rovnako tazke je aj "udrzat" to v rovnakej faze - postupne budete chciet obaja stale viac - ide to az prilis prirodzene - co vam dnes staci (napr.drazdenie cez trenirky), o kratky cas uz stacit nebude...prekrocit tvoju momentalne pevnu hranicu je lahsie nez si myslis. tak aby si to mala napamati... p.s. citat: "V ktorom momente kov na magnet naskoci je neodhadnutelne" - verim, ze chapes, ze som tym nemala na mysli len fyzikalny pokus...:-) pa, drz sa a mudro rozmyslaj:-)

sikavka

Jeeeej. Dakujem. Take nieco som chcela pocut. Lebo. Ja fakt, viem, co robim. Nie v zmysle, ze viem doslovne co robim, ale v zmysle, ze viem, co si mozem dovolit, a ze to nenecham pokracovat. Uvedomujem si, ze by ma to uplne znicilo. Mam krasnu buducnost, a hoci slintam nad malymi detickami, viem co chcem, a dietatko to zatial nie je. Takze o to strach nemusis mat. Ok, diki za vsetky rady...

tinulka

sikavka..tak v tom pripade pokracuj ak nevies prestat, ale neprekroc hranicu drazdenia...lebo sa naozaj moze stat ze to prezeniete a budu z toho dosledky...kontrolujte sa a bude vsetko ok...that´s all.

sikavka

No ok, ale. DAjte radsej radu, ako, ked teraz sme sa uz tak zblizili, len tak pestat. To mam uplne urobit ciaru? A uz nic, do 18ky? Ved to asi ani ja nedokazem. Nie je to az take lahke. Tak, ak viete, ako na to....pls, radu.

juva

Veru veru,radšej mu to už nerob,lebo ho rozpáliš tak,že sa na teba vrhne..:P Ale veď tvoja vec-rob čo uznáš za vhodné.

tinulka

sikavka ako na take veci maš naozaj ešte fúúúúúru času. Čisto teoreticky čo ak ho tým dráždením privedieš do takého tranzu, že bude nadržaný ako "stepná koza" a rozpáli to aj teba?fajn pomilujete sa, ale následky z toho môžu byť hociaké, najhorším je asi tehotenstvo a v tvojom veku byť tehotná???hmm no neviem, nemáš ani 15 čiže dôsledky toho poznaš však?ak to nie je len detská láska ako vravíš tak vydržte trošku, nič vám predsa neutečie.držím palčeky

sikavka

Hranica, no neviem. JA mam pocit, ze niekedy boli baby v 13 uz vydate, a co robili...to je otazne. V kazdom pripade diki za vsetky rady. Robit mu to nebudem, aby sa par starsich zase nepohorsilo a s prvym sexom pockam do 30 ok? Ale nie, to nemal byt vysmech. Ja viem, ze mam este cas. A po pravde, v skutocnosti sme este nic TAKMER nerobili, az na to, ze som hento skusala....ok, idem si teda namiesto toho zajtra zahrat basketbal...