Heh, no. Mam taku otazku. Zacinam skusat robit frajerovi rukov. Lenze netusim ako. Nejake tie bohyby viem, to chapem, a su pre mna celkom prirodzene, ale. Asi nieco robim zle, pretoze sa mi este nestalo, ze by sa spravil. Teda...problem je v tom, ze on ma trenky. Neviem, ci to tak vobec ide, ale ak ano, tak ako uvidim, ze uz strieka, alebo tak? Pls normalne rady, ja viem, smiesne otazky, ale bodla by pomoc. Diki
mala otazocka
no... dosli mi slova :-)
14
ze ste deti? kolko mate rokov prodim ta?
Ja neviem. Po pravde, aj by som to povedala, lenze potom zase poviete, ze sme deti, a ze nemame vymyslat, nemam pravdu? Kruta pravda je aj to, ze sme u nas doma a k nam moze hocikedy hocikto prist, a v tedy sa je treba rychlo obliect.
a preco mu tie trenky nedas dole???
To som uz tak letmo skusila. Lenze ako mam vediet, ze uz mu to robi dobre? Ked to nevidim? To budem citit, alebo ako?
myslim ze cez trenky ho nespravis ani keby sa postavis na hlavu:) nemusis mu ich vyzliekat ak nechcete, len zalov do nich:) to pojde
A myslis, ze mi to nejslo len preto? Alebo....myslis, ze tak sa to lepsie naucim? Ma sa to vobec ucit? Alebo.....co? Heh, nesmejte sa na mne.
rada 1. trenky dolu!